Wok er enkelt og alltid godt. I denne oppskriften har vi hentet inspirasjon fra Asia, og brukt biffkjøtt, gulrot, sopp, purre og teriyakisaus. Kjøttet hviler i en god marinade, før det wokkes sammen med grønnsakene.
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Kjøtt
400 g
storfekjøtt
Marinade
2 stk
hvitløksfedd
0.5 dl
kjøttkraft (evt vann tilsatt buljong)
1 ss
soyasaus
1 ts
maizena
Grønnsaker
4 dl
sjampinjong eller blandet sopp
2 stk
purre
2 stk
gulrot
2 ss
solsikkeolje, raspolje eller annen nøytral olje til steking
3 ss
teriyakisaus
Slik gjør du
Grønnsaker
Kjøtt
Tips
Når man bruker wok bør man bruke høy varme, steke i flere omganger og kutte grønnsakene tynt.
Wok med sopp
Enkel
30min
Wok er enkelt og alltid godt. I denne oppskriften har vi hentet inspirasjon fra Asia, og brukt biffkjøtt, gulrot, sopp, purre og teriyakisaus. Kjøttet hviler i en god marinade, før det wokkes sammen med grønnsakene.
4.9
(12)
Ingredienser
Kjøtt
400 g
storfekjøtt
Marinade
2 stk
hvitløksfedd
0.5 dl
kjøttkraft (evt vann tilsatt buljong)
1 ss
soyasaus
1 ts
maizena
Grønnsaker
4 dl
sjampinjong eller blandet sopp
2 stk
purre
2 stk
gulrot
2 ss
solsikkeolje, raspolje eller annen nøytral olje til steking
3 ss
teriyakisaus
Slik gjør du
Grønnsaker
Kjøtt
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Når man bruker wok bør man bruke høy varme, steke i flere omganger og kutte grønnsakene tynt.