Oste-taco med kjøttdeig og kremost-kremet mais

Oste-taco med kjøttdeig og kremet mais

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Glad i Tex-Mex? Ta tacofredagen til nye høyder med hjemmelagde tacoskjell av ost og kremost-kremet mais.

Ingredienser

Antall porsjoner

400 g kjøttdeig
1 pakke tacokrydder
1 stk boks kidneybønner
1 stk hjertesalat
3 dl tomatsalsa
200 g finrevet Norvegia® Vellagret

Kremost-kremet mais

1 ss TINE Meierismør
2 stk hvitløksfedd
4 dl mais
1 dl TINE Kremfløte
2 stk TINE Kremgo’® Naturell
¼ ts salt
¼ ts pepper

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 200 °C. Lag tacoskjell av ost ved å legge små rundinger med ost på et stekebrett, gjerne med en silikonmatte. Stek i ovnen i ca. 5 minutter eller til gylne. Avkjøl 30 sekunder før du legger dem over en form eller aluminiumsfolie formet som et trekantet prisme (skråtak) slik at de stivner med form som et tacoskjell.
    2. Stek kjøttdeig i en varm panne. Hakk kjøttet i biter mens det steker. Krydre med tacokrydder og rør godt. Tilsett ev. litt vann om du ønsker en mer fuktig saus. Rør inn avrente kidneybønner.
    3. Finhakk hvitløk og fres med smør i en liten gryte. Hell væsken fra maisen og ha mais i gryten med fløte. Kok opp og la småkoke i ca. 5 minutter til fløten har tyknet litt.
    4. Rør inn kremost og varm forsiktig til alle klumpene er rørt ut og du har en fløyelsmyk saus. Kjør ev. grovt med en stavmikser og smak til med salt og pepper.
    5. Strimle salat og server oste-tacoskjellene med salat, kjøttdeig, salsa og kremet mais.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat