Skip to main content

Nacho grande med rømme

Enkel
15min

Gratinere nachochips går rett hjem hos både store og små. Og det er middag gjort på et blunk.

4.0
(85)
Next ImageNacho grande med rømme

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

400 g
kjøttdeig
1 ss
TINE® Meierismør, til steking
2 ts
tacokrydder
3 dl
hermetiske tomater, hakkete
2 dl
kidneybønner
200 g
nachochips
4 stk
vårløk, finsnittet
200 g
mais
1 glass
ferdig tomatsalsa

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 210 °C. Brun kjøttdeig i smør i en stekepanne på høy varme. Dryss med tacokrydder. Rør inn hermetiserte tomater, og småkok i 3 minutter.

    Tips

    Bruk gjerne tacokjøtt-rester fra helgens tacomåltid.

  2. Skyll bønner godt i kaldt vann, og la renne av seg. Fordel nachochips i en ildfast form, og fordel kjøttdeig over. Dryss med bønner, vårløk og mais. Topp med revet ost.

  3. Stek øverst i ovnen i 5 minutter, til osten er smeltet. Server med salsa og rømme.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Lag retten vegetarisk ved å droppe kjøttdeig og doble bønnene. La de hermetiserte tomatene småkoke litt før du vender inn bønnene. Fordel utover chipsene med vårløk og mais.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter