
Nacho grande med rømme
Gratinere nachochips går rett hjem hos både store og små. Og det er middag gjort på et blunk.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Sett ovnen på 210 °C. Brun kjøttdeig i smør i en stekepanne på høy varme. Dryss med tacokrydder. Rør inn hermetiserte tomater, og småkok i 3 minutter.
Tips
Bruk gjerne tacokjøtt-rester fra helgens tacomåltid.
- 2
Skyll bønner godt i kaldt vann, og la renne av seg. Fordel nachochips i en ildfast form, og fordel kjøttdeig over. Dryss med bønner, vårløk og mais. Topp med revet ost.
- 3
Stek øverst i ovnen i 5 minutter, til osten er smeltet. Server med salsa og rømme.
Tips
Lag retten vegetarisk ved å droppe kjøttdeig og doble bønnene. La de hermetiserte tomatene småkoke litt før du vender inn bønnene. Fordel utover chipsene med vårløk og mais.