Nacho grande med rømme

Nacho grande med rømme

0
  • Enkel
  • 15 min
Gratinere nachochips går rett hjem hos både store og små. Og det er middag gjort på et blunk.

Ingredienser

400 g kjøttdeig
1 ss TINE Meierismør , til steking
2 ts tacokrydder
3 dl hermetiske tomater , hakkete
2 dl kidneybønner
200 g nachochips
4 stk vårløk , finsnittet
200 g mais
200 g TINE Revet Ost Original
1 glass ferdig tomatsalsa
3 dl TINE Lettrømme 18 %

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 210 °C. Brun kjøttdeig i smør i en stekepanne på høy varme. Dryss med tacokrydder. Rør inn hermetiserte tomater, og småkok i 3 minutter.
      Tips!

      Bruk gjerne tacokjøtt-rester fra helgens tacomåltid.

    2. Skyll bønner godt i kaldt vann, og la renne av seg. Fordel nachochips i en ildfast form, og fordel kjøttdeig over. Dryss med bønner, vårløk og mais. Topp med revet ost.
    3. Stek øverst i ovnen i 5 minutter, til osten er smeltet. Server med salsa og rømme.
Tips!

Lag retten vegetarisk ved å droppe kjøttdeig og doble bønnene. La de hermetiserte tomatene småkoke litt før du vender inn bønnene. Fordel utover chipsene med vårløk og mais.

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat