Nacho grande med rømme

Nacho grande med rømme

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Gratinere nachochips går rett hjem hos både store og små. Og det er middag gjort på et blunk.

Ingredienser

Antall porsjoner

400 g kjøttdeig
1 ss TINE Meierismør , til steking
2 ts tacokrydder
3 dl hermetiske tomater , hakkete
2 dl kidneybønner
200 g nachochips
4 stk vårløk , finsnittet
200 g mais
200 g TINE Revet Ost Original
1 glass ferdig tomatsalsa
3 dl TINE Lettrømme 18 %

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 210 °C. Brun kjøttdeig i smør i en stekepanne på høy varme. Dryss med tacokrydder. Rør inn hermetiserte tomater, og småkok i 3 minutter.
      Tips!

      Bruk gjerne tacokjøtt-rester fra helgens tacomåltid.

    2. Skyll bønner godt i kaldt vann, og la renne av seg. Fordel nachochips i en ildfast form, og fordel kjøttdeig over. Dryss med bønner, vårløk og mais. Topp med revet ost.
    3. Stek øverst i ovnen i 5 minutter, til osten er smeltet. Server med salsa og rømme.
Tips!

Lag retten vegetarisk ved å droppe kjøttdeig og doble bønnene. La de hermetiserte tomatene småkoke litt før du vender inn bønnene. Fordel utover chipsene med vårløk og mais.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat