
Nacho grande med rømme
Enkel•15 min min
Gratinere nachochips går rett hjem hos både store og små. Og det er middag gjort på et blunk.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
400 gkjøttdeig
-
1 ssTINE® Meierismør , til steking
-
2 tstacokrydder
-
3 dlhermetiske tomater , hakkete
-
2 dlkidneybønner
-
200 gnachochips
-
4 stkvårløk , finsnittet
-
200 gmais
-
200 g
-
1 glassferdig tomatsalsa
-
3 dl
Slik gjør du det
-
1
Sett ovnen på 210 °C. Brun kjøttdeig i smør i en stekepanne på høy varme. Dryss med tacokrydder. Rør inn hermetiserte tomater, og småkok i 3 minutter.
Tips
Bruk gjerne tacokjøtt-rester fra helgens tacomåltid.
-
2
Skyll bønner godt i kaldt vann, og la renne av seg. Fordel nachochips i en ildfast form, og fordel kjøttdeig over. Dryss med bønner, vårløk og mais. Topp med revet ost.
-
3
Stek øverst i ovnen i 5 minutter, til osten er smeltet. Server med salsa og rømme.