Tacospagetti

(10)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Kanskje en ny favoritt? Kjøttdeig smakt til med masse krydder og chili, blandet med rykende varm spagetti. Sprø tortillachips, tomat og rømme hører selvsagt med.

Antall porsjoner

Ingredienser

2 ssTINE Meierismør
600 gkjøttdeig
1 stkløk, finhakket
1 stkrød chili, finhakket
100 gmais
1 tsspisskummen
½ tsmalt koriander
½ tspaprikapulver
1 tssalt
2 dlvann
400 gspagetti
2 stktomater, i terninger
100 gtortillachips
2 dlTINE Lettrømme 18 %
½ dlfrisk koriander
 Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Smelt smør i en panne på sterk varme, brun kjøttdeig.
    2. Tilsett løk og chili, og stek videre i 2 minutter. Sil av vannet på mais, og tilsett maisen, spiskummen, koriander, paprikapulver, salt og vann. La det småkoke i 10 minutter.
    3. Kok spagetti etter anvisning på pakken, og vend inn kjøttsausen.

      Tips:

      Her kan du fint bruke andre typer pasta.

    4. Server med tomat, tortillachips og rømme. Litt frisk koriander smaker ekstra godt til.

Tips:

Er du lei pasta, kan du fint servere kjøttsausen over potetmos og gratinere med ost. 

 Les kommentarer (0)

Kommentarer

  Legg til kommentar