Tacospagetti
Kanskje en ny favoritt? Kjøttdeig smakt til med masse krydder og chili, blandet med rykende varm spagetti. Sprø tortillachips, tomat og rømme hører selvsagt med.
Enkel•30 min•4 personer
Ingredienser
- 2 ss TINE® Meierismør
- 600 g kjøttdeig
- 1 stykk løk, , finhakket
- 1 stykk rød chili, , finhakket
- 100 g mais
- 1 ts spisskummen
- 0.5 ts malt koriander
- 0.5 ts paprikapulver
- 1 ts salt
- 2 dl vann
- 400 g spaghetti
- 2 stykk tomat, , i terninger
- 100 g tortillachips
- 2 dl TINE® Lettrømme 17 %
- 0.5 dl frisk koriander
Slik gjør du
1
Smelt smør i en panne på sterk varme, brun kjøttdeig.
2
Tilsett løk og chili, og stek videre i 2 minutter. Sil av vannet på mais, og tilsett maisen, spiskummen, koriander, paprikapulver, salt og vann. La det småkoke i 10 minutter.
3
Kok spagetti etter anvisning på pakken, og vend inn kjøttsausen.
TipsHer kan du fint bruke andre typer pasta.
4
Server med tomat, tortillachips og rømme. Litt frisk koriander smaker ekstra godt til.
TipsEr du lei pasta, kan du fint servere kjøttsausen over potetmos og gratinere med ost.