Tacospagetti

Tacospagetti

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 30 min
Kanskje en ny favoritt? Kjøttdeig smakt til med masse krydder og chili, blandet med rykende varm spagetti. Sprø tortillachips, tomat og rømme hører selvsagt med.

Ingredienser

Antall porsjoner

2 ss TINE Meierismør
600 g kjøttdeig
1 stk løk , finhakket
1 stk rød chili , finhakket
100 g mais
1 ts spisskummen
½ ts malt koriander
½ ts paprikapulver
1 ts salt
2 dl vann
400 g spagetti
2 stk tomater , i terninger
100 g tortillachips
2 dl TINE Lettrømme 18 %
½ dl frisk koriander

Slik gjør du det

    1. Smelt smør i en panne på sterk varme, brun kjøttdeig.
    2. Tilsett løk og chili, og stek videre i 2 minutter. Sil av vannet på mais, og tilsett maisen, spiskummen, koriander, paprikapulver, salt og vann. La det småkoke i 10 minutter.
    3. Kok spagetti etter anvisning på pakken, og vend inn kjøttsausen.
      Tips!

      Her kan du fint bruke andre typer pasta.

    4. Server med tomat, tortillachips og rømme. Litt frisk koriander smaker ekstra godt til.
Tips!

Er du lei pasta, kan du fint servere kjøttsausen over potetmos og gratinere med ost. 

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • roger

    9 måneder siden
    halla balla

    Kommenter  (2)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      9 måneder siden
      Hei du :)

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat