Tacospagetti
Enkel•30 min min
Kanskje en ny favoritt? Kjøttdeig smakt til med masse krydder og chili, blandet med rykende varm spagetti. Sprø tortillachips, tomat og rømme hører selvsagt med.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 ss
-
600 gkjøttdeig
-
1 stkløk , finhakket
-
1 stkrød chili , finhakket
-
100 gmais
-
1 tsspisskummen
-
½ tsmalt koriander
-
½ tspaprikapulver
-
1 tssalt
-
2 dlvann
-
400 gspaghetti
-
2 stktomater , i terninger
-
100 gtortillachips
-
2 dl
-
½ dlfrisk koriander
Slik gjør du det
-
1
Smelt smør i en panne på sterk varme, brun kjøttdeig.
-
2
Tilsett løk og chili, og stek videre i 2 minutter. Sil av vannet på mais, og tilsett maisen, spiskummen, koriander, paprikapulver, salt og vann. La det småkoke i 10 minutter.
-
3
Kok spagetti etter anvisning på pakken, og vend inn kjøttsausen.
Tips
Her kan du fint bruke andre typer pasta.
-
4
Server med tomat, tortillachips og rømme. Litt frisk koriander smaker ekstra godt til.