Håndkle og blad
Tacospagetti
(1717)

Tacospagetti

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Kanskje en ny favoritt? Kjøttdeig smakt til med masse krydder og chili, blandet med rykende varm spagetti. Sprø tortillachips, tomat og rømme hører selvsagt med.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

2 ssTINE Meierismør
600 gkjøttdeig
1 stkløk, finhakket
1 stkrød chili, finhakket
100 gmais
1 tsspisskummen
½ tsmalt koriander
½ tspaprikapulver
1 tssalt
2 dlvann
400 gspagetti
2 stktomater, i terninger
100 gtortillachips
2 dlTINE Lettrømme 18 %
½ dlfrisk koriander
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Smelt smør i en panne på sterk varme, brun kjøttdeig.
    2. Tilsett løk og chili, og stek videre i 2 minutter. Sil av vannet på mais, og tilsett maisen, spiskummen, koriander, paprikapulver, salt og vann. La det småkoke i 10 minutter.
    3. Kok spagetti etter anvisning på pakken, og vend inn kjøttsausen.
      Blått hjerte
      Tips!

      Her kan du fint bruke andre typer pasta.

    4. Server med tomat, tortillachips og rømme. Litt frisk koriander smaker ekstra godt til.
Blått hjerte
Tips!

Er du lei pasta, kan du fint servere kjøttsausen over potetmos og gratinere med ost. 

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat