Skip to main content

Tacospagetti

Enkel
30min

Kanskje en ny favoritt? Kjøttdeig smakt til med masse krydder og chili, blandet med rykende varm spagetti. Sprø tortillachips, tomat og rømme hører selvsagt med.

4.5
(51)
Next ImageTacospagetti

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

600 g
kjøttdeig
1 stk
løk, finhakket
1 stk
rød chili, finhakket
100 g
mais
1 ts
spisskummen
0.5 ts
malt koriander
0.5 ts
paprikapulver
1 ts
salt
2 dl
vann
400 g
spaghetti
2 stk
tomat, i terninger
100 g
tortillachips
0.5 dl
frisk koriander

Fremgangsmåte

  1. Smelt smør i en panne på sterk varme, brun kjøttdeig.

  2. Tilsett løk og chili, og stek videre i 2 minutter. Sil av vannet på mais, og tilsett maisen, spiskummen, koriander, paprikapulver, salt og vann. La det småkoke i 10 minutter.

  3. Kok spagetti etter anvisning på pakken, og vend inn kjøttsausen.

    Tips

    Her kan du fint bruke andre typer pasta.

  4. Server med tomat, tortillachips og rømme. Litt frisk koriander smaker ekstra godt til.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Er du lei pasta, kan du fint servere kjøttsausen over potetmos og gratinere med ost. 

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter