Skip to main content

Pastasuppe med chorizo

Enkel
25min

En fyldig pastasuppe med chorizo, masse deilige grønnsaker, pasta og hvitløk. Serveres med revet ridderost og en dæsj Kesam®.

3.9
(29)
Next ImagePastasuppe med chorizo

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk
løk, finhakket
2 stk
hvitløksfedd, finhakket
3 stilk
stangselleri, i tynne skiver
3 stk
store gulrot, i tynne skiver
1 stk
rød paprika, i små terninger
800 g
hakkede hermetiske tomater
1 ts
gurkemeie
1 ts
salt
0.75 ts
chilipulver
0.5 ts
sukker
8 dl
grønnsaksbuljong
4 dl
fullkorn pastaskruer
200 g
chorizo, i tynne strimler
100 g
Revet JARLSBERG®

Fremgangsmåte

  1. Smelt smør i en panne på middels varme. Tilsett løk, hvitløk, stangselleri, gulrot og paprika. Surr sammen til grønnsakene er blanke.

  2. Ha i hermetiske tomater, gurkemeie, salt, chilipulver, sukker og buljong. La det koke i 8-10 minutter.

  3. Tilsett pastaskruer, og la det småkoke til pastaen er al dente. Tilsett evt. litt vann hvis suppen blir for tykk.

  4. Vend inn chorizo rett før servering. Smak til med salt og pepper.

  5. Server med ost og Kesam®.

    Tips

    Bruk gjerne annen revet ost.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Ønsker du en ekstra spicy suppe?  Tilsett en finhakket rød chili, med eller uten frø, etter hvor sterk du vil ha den. 

 

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter