Pastasuppe med chorizo
Enkel•25 min min
En fyldig pastasuppe med chorizo, masse deilige grønnsaker, pasta og hvitløk. Serveres med revet ridderost og en dæsj Kesam®.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 ss
-
1 stkløk , finhakket
-
2 stkhvitløksfedd , finhakket
-
3 stilkerstangselleri , i tynne skiver
-
3 stkstore gulrøtter , i tynne skiver
-
1 stkrød paprika , i små terninger
-
800 ghakkede hermetiske tomater
-
1 tsgurkemeie
-
1 tssalt
-
¾ tschilipulver
-
½ tssukker
-
8 dlgrønnsaksbuljong
-
4 dlfullkorn pastaskruer
-
200 gchorizo , i tynne strimler
-
100 gJarlsberg® Revet
-
2 dl
Slik gjør du det
-
1
Smelt smør i en panne på middels varme. Tilsett løk, hvitløk, stangselleri, gulrot og paprika. Surr sammen til grønnsakene er blanke.
-
2
Ha i hermetiske tomater, gurkemeie, salt, chilipulver, sukker og buljong. La det koke i 8-10 minutter.
-
3
Tilsett pastaskruer, og la det småkoke til pastaen er al dente. Tilsett evt. litt vann hvis suppen blir for tykk.
-
4
Vend inn chorizo rett før servering. Smak til med salt og pepper.
-
5
Server med ost og Kesam®.
Tips
Bruk gjerne annen revet ost.