
Pastasuppe med chorizo
En fyldig pastasuppe med chorizo, masse deilige grønnsaker, pasta og hvitløk. Serveres med revet ridderost og en dæsj Kesam®.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Smelt smør i en panne på middels varme. Tilsett løk, hvitløk, stangselleri, gulrot og paprika. Surr sammen til grønnsakene er blanke.
- 2
Ha i hermetiske tomater, gurkemeie, salt, chilipulver, sukker og buljong. La det koke i 8-10 minutter.
- 3
Tilsett pastaskruer, og la det småkoke til pastaen er al dente. Tilsett evt. litt vann hvis suppen blir for tykk.
- 4
Vend inn chorizo rett før servering. Smak til med salt og pepper.
- 5
Server med ost og Kesam®.
Tips
Bruk gjerne annen revet ost.
Tips
Ønsker du en ekstra spicy suppe? Tilsett en finhakket rød chili, med eller uten frø, etter hvor sterk du vil ha den.