Pastasuppe med chorizo
En fyldig pastasuppe med chorizo, masse deilige grønnsaker, pasta og hvitløk. Serveres med revet ridderost og en dæsj Kesam®.
Enkel•25 min•4 personer
Ingredienser
- 2 ss TINE® Usaltet Smør
- 1 stykk løk, , finhakket
- 2 stykk hvitløksfedd, , finhakket
- 3 stilk stangselleri, , i tynne skiver
- 3 stykk store gulrot, , i tynne skiver
- 1 stykk rød paprika, , i små terninger
- 800 g hakkede hermetiske tomater
- 1 ts gurkemeie
- 1 ts salt
- 0.75 ts chilipulver
- 0.5 ts sukker
- 8 dl grønnsaksbuljong
- 4 dl fullkorn pastaskruer
- 200 g chorizo, , i tynne strimler
- 100 g Revet JARLSBERG®
- 2 dl Kesam® Naturell Laktosefri
Slik gjør du
1
Smelt smør i en panne på middels varme. Tilsett løk, hvitløk, stangselleri, gulrot og paprika. Surr sammen til grønnsakene er blanke.
2
Ha i hermetiske tomater, gurkemeie, salt, chilipulver, sukker og buljong. La det koke i 8-10 minutter.
3
Tilsett pastaskruer, og la det småkoke til pastaen er al dente. Tilsett evt. litt vann hvis suppen blir for tykk.
4
Vend inn chorizo rett før servering. Smak til med salt og pepper.
5
Server med ost og Kesam®.
TipsBruk gjerne annen revet ost.
TipsØnsker du en ekstra spicy suppe? Tilsett en finhakket rød chili, med eller uten frø, etter hvor sterk du vil ha den.