placeholder image
4

Lett pølsegryte

(18)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Denne pølsegryta innholder sunne og friske ingredienser. Crème Fraîche sammen med soyasaus gir en frisk og syrlig smak.

Antall porsjoner

Ingredienser

2 dlris, ukokt
600 gpølser (gjerne falukorv av kalkun)
2 stkløk
1 stkrød paprika
2 ssTINE Meierismør
1 ½ sssoyasaus
½ tspepper
3 dlTINE Lett Crème Fraîche 18 %
2 dlTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
150 ggrønne bønner (eventuelt andre grønnsaker)
½ tssalt
¼ tspepper

Slik gjør du det

    1. Kok risen etter anvisningen på pakken.
    2. Skjær pølse i terninger. Rens og skjær løk og paprika i terninger.
    3. Brun pølsebitene lett i smør i en panne. Ha det over i en kjele. Fres løk og paprika, og legg det i kjelen sammen med pølsebitene. Krydre med soyasaus og pepper.
    4. Rør inn Crème Fraîche og melk. La det koke i ca. 2 minutter.
    5. Kok grønne bønner i lettsaltet vann, i 2-3 minutter, og server ved siden av pølsegryta, sammen med litt ris.

Kommentarer