Lett pølsegryte

Lett pølsegryte

6
53
Enkel15 min
Denne pølsegryta innholder sunne og friske ingredienser. Crème Fraîche sammen med soyasaus gir en frisk og syrlig smak.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok risen etter anvisningen på pakken.

  2. 2

    Skjær pølse i terninger. Rens og skjær løk og paprika i terninger.

  3. 3

    Brun pølsebitene lett i smør i en panne. Ha det over i en kjele. Fres løk og paprika, og legg det i kjelen sammen med pølsebitene. Krydre med soyasaus og pepper.

  4. 4

    Rør inn Crème Fraîche og melk. La det koke i ca. 2 minutter.

  5. 5

    Kok grønne bønner i lettsaltet vann, i 2-3 minutter, og server ved siden av pølsegryta, sammen med litt ris.

Del denne oppskriften: