Lett pølsegryte

Lett pølsegryte

4
  • Enkel
  • 15 min
Denne pølsegryta innholder sunne og friske ingredienser. Crème Fraîche sammen med soyasaus gir en frisk og syrlig smak.

Ingredienser

2 dl ris , ukokt
600 g pølser (gjerne falukorv av kalkun)
2 stk løk
1 stk rød paprika
2 ss TINE Meierismør
1 ½ ss soyasaus
½ ts pepper
3 dl TINE Lett Crème Fraîche 18 %
2 dl Tinemelk® Lettmelk 1 % fett
150 g grønne bønner (eventuelt andre grønnsaker)
½ ts salt
¼ ts pepper

Slik gjør du det

    1. Kok risen etter anvisningen på pakken.
    2. Skjær pølse i terninger. Rens og skjær løk og paprika i terninger.
    3. Brun pølsebitene lett i smør i en panne. Ha det over i en kjele. Fres løk og paprika, og legg det i kjelen sammen med pølsebitene. Krydre med soyasaus og pepper.
    4. Rør inn Crème Fraîche og melk. La det koke i ca. 2 minutter.
    5. Kok grønne bønner i lettsaltet vann, i 2-3 minutter, og server ved siden av pølsegryta, sammen med litt ris.

Kommentarer

  • eirin

    8 år siden
    hvor kommer de grønne bønnene inn?

     (1)

    • Nina Bull,

      8 år siden
      De grønne bønnene lettkokes og serveres sammen med gryten og poteter evt. ris. Det sto litt uklart i fremgangsmåten. Jeg har rettet det nå. Takk for at du gjorde oss oppmerksom på det. Ha en fortsatt fin dag!

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat