
Lett pølsegryte
Enkel•15 min min
Denne pølsegryta innholder sunne og friske ingredienser. Crème Fraîche sammen med soyasaus gir en frisk og syrlig smak.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 dlris , ukokt
-
600 gpølser (gjerne falukorv av kalkun)
-
2 stkløk
-
1 stkrød paprika
-
2 ss
-
1 ½ sssoyasaus
-
½ tspepper
-
3 dl
-
2 dl
-
150 ggrønne bønner (eventuelt andre grønnsaker)
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
Slik gjør du det
-
1
Kok risen etter anvisningen på pakken.
-
2
Skjær pølse i terninger. Rens og skjær løk og paprika i terninger.
-
3
Brun pølsebitene lett i smør i en panne. Ha det over i en kjele. Fres løk og paprika, og legg det i kjelen sammen med pølsebitene. Krydre med soyasaus og pepper.
-
4
Rør inn Crème Fraîche og melk. La det koke i ca. 2 minutter.
-
5
Kok grønne bønner i lettsaltet vann, i 2-3 minutter, og server ved siden av pølsegryta, sammen med litt ris.