Tips
Husk at størrelse på steken og forskjell i stekeovner påvirker hvor raskt kjøttet er ferdig. Det er alltid lurt å bruke et steketermometer for å ha full kontroll. Elgsteik bør ha en kjernetemperatur på 62 °C.
Antall porsjoner
8
Husk at størrelse på steken og forskjell i stekeovner påvirker hvor raskt kjøttet er ferdig. Det er alltid lurt å bruke et steketermometer for å ha full kontroll. Elgsteik bør ha en kjernetemperatur på 62 °C.
Tips
En saftig elgstek er alltid en suksess. Her serveres den med en spennende bringebærsaus til, som passer perfekt til viltkjøtt.

porsjoner
8
Husk at størrelse på steken og forskjell i stekeovner påvirker hvor raskt kjøttet er ferdig. Det er alltid lurt å bruke et steketermometer for å ha full kontroll. Elgsteik bør ha en kjernetemperatur på 62 °C.
Om du vil ha en litt mer tradisjonell rett kan du selvfølgelig servere viltsaus eller en annen egnet saus til. Det er også godt med bakte rotgrønnsaker til denne retten.