Tips
Jevn sausen med 1 del maisenna utrørt i 1 del kaldt vann hvis den er for tynn. Spe i en tynnstråle under omrøring mens gryten koker. Rør til den tykner.
Antall porsjoner
4
Jevn sausen med 1 del maisenna utrørt i 1 del kaldt vann hvis den er for tynn. Spe i en tynnstråle under omrøring mens gryten koker. Rør til den tykner.
Tips
Høstens beste gryte lages av skogens konge, aller helst servert med nyrørte tyttebær. Koker kjøttet lenge, blir det mørt og deilig. Kanskje høstens beste middag!

Jevn sausen med 1 del maisenna utrørt i 1 del kaldt vann hvis den er for tynn. Spe i en tynnstråle under omrøring mens gryten koker. Rør til den tykner.
Er du så heldig å ha elgkjøtt på bein, kan du koke din egne fantastiske viltkraft. Du får kjøpt ferdig viltkraft i supermarkeder med stor utvalg, eller du kan erstatte den med vanlig oksebuljong laget på buljongterninger. Tilpass saltmengden slik at det ikke blir for salt.