Lam i rømme og dill
Enkel
1t
Dette er en gammel, tradisjonell oppskrift på en gryterett med lam, rømme, dill og sopp. En perfekt søndagsmiddag.
4.1
(50)

Ingredienser
800 g
renskåret lammekjøtt
2 ss
2 dl
vann
200 g
aromasopp eller sjampinjong
½ ts
salt
¼ ts
nykvernet pepper
3 dl
TINE® Lettrømme 17 %, lettrømme eller TINE Crème Fraîche Lett
1 bunt
dill
800 g
potet
Frisk salat med bønner
200 g
aspargesbønne
2 stk
hjertesalat
1 stk
fennikel
½ stk
sitron
3 ss
olivenolje
½ ts
salt
¼ ts
pepper
Slik gjør du
Tips
Hvis du synes sausen blir for tynn, kan du jevne den med litt maizena rørt ut i litt kaldt vann.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Har du ikke lammekraft kan du bruke annen kjøttkraft eller vann med buljong.




