
Kotelettgrateng
Epler og koteletter passer fint sammen og blir raskt en favoritt hos barna. Karri og crème fraîche gir gratengen ekstra smak.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 200 °C varmluft, 220 °C dersom du bruker over/undervarme.
- 2
Fjern kjernehus og skjær eple i skiver. Skrell løk og kutt den i fine skiver.
- 3
Stek kotelett i olje i stekepanne på sterk varme i ca. 2 minutter på hver side. Legg deretter kotelettene i en smurt ildfast form.
- 4
Stek epler og løk i stekepanne til løken mykner, ca. 5 minutter. Legg det over kjøttet i den ildfaste formen.
- 5
Fres karri i olje på middels sterk varme i ca. 2 minutter. Rør matfløte og crème fraîche inn i karrioljen. Smak til med kajennepepper og vanlig pepper.
- 6
Hell sausen over kjøttet i den ildfaste formen og stek i ovnen i ca. 15 minutter.
- 7
Kok ris etter anvisningen på pakken. Pass på at den blir ferdig ca. samtidig som kotelettgratengen.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



