Koteletter i folie
Koteletter tilberedt i folie gir en saftig smak. Hvitløk, sitron og timian er gode smakskombinasjoner sammen med koteletter.

Ingredienser
Slik gjør du
- 1Sett stekeovnen på 200 °C, varmluft. 
- 2Vask potet godt og kok møre, i 20–30 minutter. 
- 3Snitt kotelettene langs fettraden for å unngå at de krøller seg under steking. 
- 4Finhakk hvitløk. Bland timian, hvitløk og skinkestrimler. Rens sopp og kutt den i tynne skiver. Bland soppen med sitronsaft. Skold tomat og trekk av skallet. Skjær tomatene i biter. 
- 5Lag 1 stort ark av aluminiumsfolie til hver kotelett. Varm olje på middels sterk varme i en stekepanne. Brun kotelettene godt på begge sider. Krydre med salt og pepper. 
- 6Legg kotelettene på aluminiumsfolien. Ha også på tomat, hvitløk, skinkestrimler og timian. Brett folien sammen over hver kotelett, og legg pakkene på rist i ovnen. Stek dem i ovn i ca, 20 minutter. Server dem gjerne rett fra folien. 
Tips
Slik skolder du tomater: 1. Snitt et lite kryss i toppen av tomatene. 2. Kok opp vann i en kasserolle, og legg tomatene forsiktig ned i vannet. 3. La koke noen minutter, til du ser at skallet har løsnet. 4. Legg tomatene over i en bolle med kaldt vann. 5. Nå kan du enkelt fjerne skinnet.



