Kjøttpudding

Kjøttpudding

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 60 min
  • 30 min
Oppskrift på smakfull kjøttpudding med løk, fetaost og oliven. Deilig middag for hele familien.

Ingredienser

Antall porsjoner

Utstyr

Brødform 1 1/2 liter eller ildfast form
½ dl griljermel
1 dl TINE Matfløte
1 stk liten løk
500 g kjøttdeig eller karbonadedeig
4 ss kapers
1 stk egg
1 ts salt
½ ts pepper
100 g smuldret fetaost
12 stk oliven uten stein
1 ss finklippet persille

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 150 °C.
    2. Bland griljermel og fløte i en bolle, og la det svelle i 5 minutter.
    3. Skrell og grovriv løk. Bland kjøttdeig med løk, griljermelblandingen, kapers og egg. Krydre med salt og pepper. Smuldre fetaost og del oliven i biter. Rør dette inn i farsen sammen med finklippet persille.
    4. Smør brødformen, og fordel farsen i formen. Stek midt i ovnen i 30–40 minutter.
    5. Vask potet godt og kok møre, i 20–30 minutter.
    6. Kok grønne bønner i 3 minutter.
Tips!

Ønsker du en saus til kjøttpuddingen, kan du bruke en sjysaus fra pose og smake til med litt sennep og fløte. Brun saus smaker også godt til.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat