Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Restelapskaus

Enkel
15min

Ved å bruke gårsdagens rester i denne oppskriften på lapskaus, sparer du ikke bare penger, men også tid i en travel hverdag.

3.8
(24)
Next ImageRestelapskaus

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

600 g
oksekjøtt (i terninger)
1 stk
grovhakket løk
1 ss
TINE® Meierismør til steking
6 stk
kokte potet
6 dl
vann
1 terning
kjøttbuljong (blandes ut i vann)
400 g
frosne grønnsaker (grønnsaksblanding)
0.25 ts
salt
0.25 ts
pepper
3 ss
hakket persille
4 skiver
brød

Fremgangsmåte

  1. Skjær kjøtt i terninger og grovhakk løk. Stek kjøtt og løk i smør i en kjele.

  2. Skjær kokt potet i terninger. Ha vann, buljongterning, potet og grønnsaksblanding i kjelen.

  3. Kok lapskausen i ca. 5 minutter.

  4. Smak til med salt og pepper. Dryss over persille og server med grovt brød til.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Du kan også bruke reinsdyrstek, hjortestek eller svinestek fra gårsdagens middag. Bruk gjerne friske rotgrønnsaker, men med frosne sparer du mye tid.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter