Håndkle og blad
Restelapskaus
(1414)

Restelapskaus

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Ved å bruke gårsdagens rester i denne oppskriften på lapskaus, sparer du ikke bare penger, men også tid i en travel hverdag.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

600 goksekjøtt (i terninger)
1 stkgrovhakket løk
1 ssTINE Meierismør til steking
6 stkkokte poteter
6 dlvann
1 terningkjøttbuljong (blandes ut i vann)
400 gfrosne grønnsaker (grønnsaksblanding)
¼ tssalt
¼ tspepper
3 sshakket persille
4 skiverbrød
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Skjær kjøtt i terninger og grovhakk løk. Stek kjøtt og løk i smør i en kjele.
    2. Skjær kokt potet i terninger. Ha vann, buljongterning, potet og grønnsaksblanding i kjelen.
    3. Kok lapskausen i ca. 5 minutter.
    4. Smak til med salt og pepper. Dryss over persille og server med grovt brød til.
Blått hjerte
Tips!

Du kan også bruke reinsdyrstek, hjortestek eller svinestek fra gårsdagens middag. Bruk gjerne friske rotgrønnsaker, men med frosne sparer du mye tid.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat