Restelapskaus

Restelapskaus

0
14
Enkel15 min
Ved å bruke gårsdagens rester i denne oppskriften på lapskaus, sparer du ikke bare penger, men også tid i en travel hverdag.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 600 g
    oksekjøtt (i terninger)
  • 1 stk
    grovhakket løk
  • 1 ss
    TINE Meierismør til steking
  • 6 stk
    kokte poteter
  • 6 dl
    vann
  • 1 terning
    kjøttbuljong (blandes ut i vann)
  • 400 g
    frosne grønnsaker (grønnsaksblanding)
  • ¼ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • 3 ss
    hakket persille
  • 4 skiver
    brød

Slik gjør du det

  1. 1

    Skjær kjøtt i terninger og grovhakk løk. Stek kjøtt og løk i smør i en kjele.

  2. 2

    Skjær kokt potet i terninger. Ha vann, buljongterning, potet og grønnsaksblanding i kjelen.

  3. 3

    Kok lapskausen i ca. 5 minutter.

  4. 4

    Smak til med salt og pepper. Dryss over persille og server med grovt brød til.

Tips

Du kan også bruke reinsdyrstek, hjortestek eller svinestek fra gårsdagens middag. Bruk gjerne friske rotgrønnsaker, men med frosne sparer du mye tid.

Del denne oppskriften: