Restelapskaus

Restelapskaus

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Ved å bruke gårsdagens rester i denne oppskriften på lapskaus, sparer du ikke bare penger, men også tid i en travel hverdag.

Ingredienser

Antall porsjoner

600 g oksekjøtt (i terninger)
1 stk grovhakket løk
1 ss TINE Meierismør til steking
6 stk kokte poteter
6 dl vann
1 terning kjøttbuljong (blandes ut i vann)
400 g frosne grønnsaker (grønnsaksblanding)
¼ ts salt
¼ ts pepper
3 ss hakket persille
4 skiver brød

Slik gjør du det

    1. Skjær kjøtt i terninger og grovhakk løk. Stek kjøtt og løk i smør i en kjele.
    2. Skjær kokt potet i terninger. Ha vann, buljongterning, potet og grønnsaksblanding i kjelen.
    3. Kok lapskausen i ca. 5 minutter.
    4. Smak til med salt og pepper. Dryss over persille og server med grovt brød til.
Tips!

Du kan også bruke reinsdyrstek, hjortestek eller svinestek fra gårsdagens middag. Bruk gjerne friske rotgrønnsaker, men med frosne sparer du mye tid.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat