
Restelapskaus
Enkel•15 min min
Ved å bruke gårsdagens rester i denne oppskriften på lapskaus, sparer du ikke bare penger, men også tid i en travel hverdag.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
600 goksekjøtt (i terninger)
-
1 stkgrovhakket løk
-
1 ssTINE® Meierismør til steking
-
6 stkkokte poteter
-
6 dlvann
-
1 terningkjøttbuljong (blandes ut i vann)
-
400 gfrosne grønnsaker (grønnsaksblanding)
-
¼ tssalt
-
¼ tspepper
-
3 sshakket persille
-
4 skiverbrød
Slik gjør du det
-
1
Skjær kjøtt i terninger og grovhakk løk. Stek kjøtt og løk i smør i en kjele.
-
2
Skjær kokt potet i terninger. Ha vann, buljongterning, potet og grønnsaksblanding i kjelen.
-
3
Kok lapskausen i ca. 5 minutter.
-
4
Smak til med salt og pepper. Dryss over persille og server med grovt brød til.