Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Kjøttkaker med kålstuing

Middels
30min

Her er en oppskrift på en av de norske middagsklassikerne: kjøttkaker med brun saus og kålstuing.

3.9
(155)
Lagre
Skriv ut

Ingredienser

Kjøttkaker:

1 ½ ts
salt
500 g
kjøttdeig
½ ts
nykvernet pepper
½ ts
malt muskatblomme
½ ts
malt ingefær
2 ½ ss
potetmel
3 ss
TINE® Meierismør til steking

Brun saus:

3 ss
hvetemel
4 dl
kraft
½ ts
salt

Kålstuing:

750 g
snittet hodekål
3 dl
vann
½ ts
salt
2 ss
hvetemel
2 dl
tyttebærsyltetøy

Slik gjør du

brun saus:

kålstuing:

Tips

Kjøttdeig av vilt eller lam smaker også ypperlig i kjøttkaker.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter