Håndkle og blad
Kjøttboller i pitabrød
(1010)

Kjøttboller i pitabrød

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Pitabrød med kjøttboller og grønnsaker er en rask og god middagsrett. La barna selv fylle pitabrødene med det de liker.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

Pitabrød med kjøttboller og grønnsaker:

4 stkpitabrød
16 stkkjøttboller, delt i to
1 ssTINE Meierismør til steking
½ stkisbergsalat, strimlet
12 stkcherrytomater, delt i fire
½ stkagurk, i staver
2 stkgulrøtter, i staver
1 stkpaprika, i staver

Dressing:

2 stkhvitløksfedd, presset
2 dlTINE Lettrømme 18 %
1 tsprovencekrydder
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 200 °C
    1. Pakk pitabrød inn i aluminiumsfolie, og varm i stekeovnen i 5-10 minutter.
    2. Stek kjøttboller i smør i en stekepanne til de er gjennomvarme.
  • Dressing:

    1. Bland sammen hvitløk, rømme og provencekrydder, og pisk sammen til en dressing. Sett frem alle ingrediensene på bordet, så kan alle fylle sin pita med det de liker.
Blått hjerte
Tips!

Server gjerne med ovnsstekte poteter eller kokt ris. Varier med de grønnsakene du vet barnet ditt liker.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat