Kjøttboller i pitabrød
Enkel•20 min min
Pitabrød med kjøttboller og grønnsaker er en rask og god middagsrett. La barna selv fylle pitabrødene med det de liker.
Ingredienser
Antall porsjoner
Pitabrød med kjøttboller og grønnsaker:
-
4 stkpitabrød
-
16 stkkjøttboller , delt i to
-
1 ssTINE® Meierismør til steking
-
½ stkisbergsalat , strimlet
-
12 stkcherrytomater , delt i fire
-
½ stkagurk , i staver
-
2 stkgulrøtter , i staver
-
1 stkpaprika , i staver
Dressing:
-
2 stkhvitløksfedd , presset
-
2 dl
-
1 tsprovencekrydder
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 200 °C
Pitabrød med kjøttboller og grønnsaker:
-
2
Pakk pitabrød inn i aluminiumsfolie, og varm i stekeovnen i 5-10 minutter.
-
3
Stek kjøttboller i smør i en stekepanne til de er gjennomvarme.
Dressing:
-
4
Bland sammen hvitløk, rømme og provencekrydder, og pisk sammen til en dressing. Sett frem alle ingrediensene på bordet, så kan alle fylle sin pita med det de liker.