placeholder image
0

Kjøttboller i pitabrød

(4)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Pitabrød med kjøttboller og grønnsaker er en rask og god middagsrett. La barna selv fylle pitabrødene med det de liker.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Pitabrød med kjøttboller og grønnsaker:

4 stkpitabrød
16 stkkjøttboller, delt i to
1 ssTINE Meierismør til steking
½ stkisbergsalat, strimlet
12 stkcherrytomater, delt i fire
½ stkagurker, i staver
2 stkgulrøtter, i staver
1 stkpaprika, i staver

Dressing:

2 stkhvitløksfedd, presset
2 dlTINE Lettrømme 18 %
1 tsprovencekrydder

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 200 °C
  • Pitabrød med kjøttboller og grønnsaker:

    1. Pakk pitabrød inn i aluminiumsfolie, og varm i stekeovnen i 5-10 minutter.
    2. Stek kjøttboller i smør i en stekepanne til de er gjennomvarme.
  • Dressing:

    1. Bland sammen hvitløk, rømme og provencekrydder, og pisk sammen til en dressing. Sett frem alle ingrediensene på bordet, så kan alle fylle sin pita med det de liker.

Tips:

Server gjerne med ovnsstekte poteter eller kokt ris. Varier med de grønnsakene du vet barnet ditt liker.

Kommentarer