Kjøttboller i pitabrød

Kjøttboller i pitabrød

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Pitabrød med kjøttboller og grønnsaker er en rask og god middagsrett. La barna selv fylle pitabrødene med det de liker.

Ingredienser

Antall porsjoner

Pitabrød med kjøttboller og grønnsaker:

4 stk pitabrød
16 stk kjøttboller , delt i to
1 ss TINE Meierismør til steking
½ stk isbergsalat , strimlet
12 stk cherrytomater , delt i fire
½ stk agurk , i staver
2 stk gulrøtter , i staver
1 stk paprika , i staver

Dressing:

2 stk hvitløksfedd , presset
2 dl TINE Lettrømme 18 %
1 ts provencekrydder

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 200 °C
  1. Pitabrød med kjøttboller og grønnsaker:

    1. Pakk pitabrød inn i aluminiumsfolie, og varm i stekeovnen i 5-10 minutter.
    2. Stek kjøttboller i smør i en stekepanne til de er gjennomvarme.
  2. Dressing:

    1. Bland sammen hvitløk, rømme og provencekrydder, og pisk sammen til en dressing. Sett frem alle ingrediensene på bordet, så kan alle fylle sin pita med det de liker.
Tips!

Server gjerne med ovnsstekte poteter eller kokt ris. Varier med de grønnsakene du vet barnet ditt liker.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat