Kjøttboller i pitabrød

Kjøttboller i pitabrød

0
12
Enkel20 min
Pitabrød med kjøttboller og grønnsaker er en rask og god middagsrett. La barna selv fylle pitabrødene med det de liker.

Ingredienser

Antall porsjoner

Pitabrød med kjøttboller og grønnsaker:

  • 4 stk
    pitabrød
  • 16 stk
    kjøttboller , delt i to
  • 1 ss
    TINE® Meierismør til steking
  • ½ stk
    isbergsalat , strimlet
  • 12 stk
    cherrytomater , delt i fire
  • ½ stk
    agurk , i staver
  • 2 stk
    gulrøtter , i staver
  • 1 stk
    paprika , i staver

Dressing:

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 200 °C

Pitabrød med kjøttboller og grønnsaker:

  1. 2

    Pakk pitabrød inn i aluminiumsfolie, og varm i stekeovnen i 5-10 minutter.

  2. 3

    Stek kjøttboller i smør i en stekepanne til de er gjennomvarme.

Dressing:

  1. 4

    Bland sammen hvitløk, rømme og provencekrydder, og pisk sammen til en dressing. Sett frem alle ingrediensene på bordet, så kan alle fylle sin pita med det de liker.

Tips

Server gjerne med ovnsstekte poteter eller kokt ris. Varier med de grønnsakene du vet barnet ditt liker.

Del denne oppskriften: