Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Kebab med lam og Jarlsberg®

Enkel
30min

Pitabrød kan fylles med så mangt. Her er den fylt med ost, lam og smaksrik saus og krydder.

5.0
(1)
Next ImageKebab med lam og Jarlsberg®

Ingredienser

Porsjoner

Ingredienser

1 stk
pitabrød
50 g
salat
100 g
kjøttdeig av lam
10 g
tacokrydder
20 g
sriracha
40 g
20 g
pfefferoni

Hvitløkskebabdressing (nok til 10 porsjoner)

30 g
paprikapulver
20 g
sriracha
5 g
spisskummen
10 g
persille, hakket
0.25 g
salt

Slik gjør du

  1. Stek lammekjøttdeig og krydre med tacokrydder.

  2. Stek pitabrød etter anvisning på pakken.

  3. Rør sammen alle ingrediensene til hvitløkkebabsaus.

  4. Åpne pitabrødet og fyll med salat i bunnen. Ha deretter i kjøttdeig, Jarlsberg® i terninger og pfefferoni. Topp med srirachasaus og hvitløkkebabsaus.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter