Kebab med lam og Jarlsberg®

Kebab med lam og Jarlsberg®

0
1
Enkel30 min
Pitabrød kan fylles med så mangt. Her er den fylt med ost, lam og smaksrik saus og krydder. 

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 1 stk
    pitabrød
  • 50 g
    salat
  • 100 g
    kjøttdeig av lam
  • 10 g
    tacokrydder
  • 20 g
    sriracha
  • 40 g
  • 20 g
    pfefferoni

Hvitløkskebabdressing (nok til 10 porsjoner)

  • 500 g
  • 30 g
    paprikapulver
  • 20 g
    sriracha
  • 5 g
    spisskummen
  • 10 g
    persille , hakket
  • ¼ g
    salt

Slik gjør du det

  1. 1

    Stek lammekjøttdeig og krydre med tacokrydder.

  2. 2

    Stek pitabrød etter anvisning på pakken.

  3. 3

    Rør sammen alle ingrediensene til hvitløkkebabsaus.

  4. 4

    Åpne pitabrødet og fyll med salat i bunnen. Ha deretter i kjøttdeig, Jarlsberg® i terninger og pfefferoni. Topp med srirachasaus og hvitløkkebabsaus.

Del denne oppskriften: