Kebab med lam og Jarlsberg®
Enkel
30min
Pitabrød kan fylles med så mangt. Her er den fylt med ost, lam og smaksrik saus og krydder.
5.0
(1)

Ingredienser
Porsjon
1 stk
pitabrød
50 g
salat
100 g
kjøttdeig av lam
10 g
tacokrydder
20 g
sriracha
40 g
Jarlsberg® Original i terninger
20 g
pfefferoni
Hvitløkskebabdressing (nok til 10 porsjoner)
500 g
30 g
paprikapulver
20 g
sriracha
5 g
spisskummen
10 g
persille, hakket
0.25 g
salt
Slik gjør du
- 1
Stek lammekjøttdeig og krydre med tacokrydder.
- 2
Stek pitabrød etter anvisning på pakken.
- 3
Rør sammen alle ingrediensene til hvitløkkebabsaus.
- 4
Åpne pitabrødet og fyll med salat i bunnen. Ha deretter i kjøttdeig, Jarlsberg® i terninger og pfefferoni. Topp med srirachasaus og hvitløkkebabsaus.
Trykk for å vurdere oppskriften