Kebab med lam og Jarlsberg®
Enkel•30 min min
Pitabrød kan fylles med så mangt. Her er den fylt med ost, lam og smaksrik saus og krydder.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 stkpitabrød
-
50 gsalat
-
100 gkjøttdeig av lam
-
10 gtacokrydder
-
20 gsriracha
-
40 gJarlsberg® Original i terninger
-
20 gpfefferoni
Hvitløkskebabdressing (nok til 10 porsjoner)
-
500 g
-
30 gpaprikapulver
-
20 gsriracha
-
5 gspisskummen
-
10 gpersille , hakket
-
¼ gsalt
Slik gjør du det
-
1
Stek lammekjøttdeig og krydre med tacokrydder.
-
2
Stek pitabrød etter anvisning på pakken.
-
3
Rør sammen alle ingrediensene til hvitløkkebabsaus.
-
4
Åpne pitabrødet og fyll med salat i bunnen. Ha deretter i kjøttdeig, Jarlsberg® i terninger og pfefferoni. Topp med srirachasaus og hvitløkkebabsaus.