Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Indiske kjøttboller

Enkel
30min

Denne nydelige indiske middagsretten er full av krydder. Karri og løk gir den en karakteristisk smak.

3.8
(30)
Lagre
Skriv ut
Indiske kjøttboller

Ingredienser

Ris:

3 dl
ukokt ris

Kjøttboller:

1 stk
løk
1 stk
hvitløksfedd
400 g
kvernet lammekjøtt eller lammekjøttdeig
2 ts
karri
1 ss
potetmel
1 ts
salt

Saus:

2 ss
solsikkeolje, rapsolje eller annen nøytral olje til steking
2 stk
hvitløksfedd
2 ts
karri
1 boks
hermetiske tomater à 400 g

Slik gjør du

kjøttboller:

Saus:

Tips

Har du ikke kjøkkenmaskin, kan du blande kjøttbolleingrediensene med en miksmaster.

Flere fristende oppskrifter