Håndkle og blad
Grillet svinefilet
(1313)

Grillet svinefilet

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Grillet svinefilet er et godt valg til en rask og smakfull familiemiddag. Svinefilet kan stekes både i panne og på grill.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

Ris:

3 dlukokt ris

Salat:

½ stkisbergsalat

Svinefilet:

800 gsvinefileter
2 sssolsikkeolje, rapsolje eller annen nøytral olje
½ tssalt
¼ tspepper
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Kok ris etter anvisning på pakken.
    1. Vask og skjær isbergsalat. Ha det i en serveringsbolle og server sammen med kjøttet.
      Blått hjerte
      Tips!

      Det er godt med tomat, agurk og mais i salat.

    1. Varm en stekepanne til middels sterk varme. Ved bruk av grill, følg anvisningene og fyr opp grillen.
    2. Skjær svinefilet i skiver. Pensle med olje og krydre med salt og pepper.
    3. Grill ca. 5 minutter på hver side, til de er stekt slik du foretrekker dem.
Blått hjerte
Tips!

Varier gjerne med kylling istedenfor svinekjøtt.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat