Grillet svinefilet

Grillet svinefilet

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Grillet svinefilet er et godt valg til en rask og smakfull familiemiddag. Svinefilet kan stekes både i panne og på grill.

Ingredienser

Antall porsjoner

Ris:

3 dl ukokt ris

Salat:

½ stk isbergsalat

Svinefilet:

800 g svinefileter
2 ss solsikkeolje , rapsolje eller annen nøytral olje
½ ts salt
¼ ts pepper

Slik gjør du det

    1. Kok ris etter anvisning på pakken.
  1. Salat:

    1. Vask og skjær isbergsalat. Ha det i en serveringsbolle og server sammen med kjøttet.
      Tips!

      Det er godt med tomat, agurk og mais i salat.

  2. Svinefilet:

    1. Varm en stekepanne til middels sterk varme. Ved bruk av grill, følg anvisningene og fyr opp grillen.
    2. Skjær svinefilet i skiver. Pensle med olje og krydre med salt og pepper.
    3. Grill ca. 5 minutter på hver side, til de er stekt slik du foretrekker dem.
Tips!

Varier gjerne med kylling istedenfor svinekjøtt.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat