Gratinerte pølser i brød

Gratinerte pølser i brød

2
23
Enkel15 min
Denne kjappe pølseretten lager du raskt når tiden er knapp. Fyll pølsebrødene med det du liker av topping, og gratiner i ovnen.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 8 stk
    gode pølser
  • 8 stk
    pølsebrød

Fyll:

  • 1 stk
    eple , i terninger
  • ½ stk
    paprika , i terninger
  • 8 stk
    cherrytomater , delt i to
  • 2 stilker
    vårløk , hakket
  • 4 dl
    TINE Ekte Revet Ost Original eller annen revet ost

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett ovnen på 225 °C.

  2. 2

    Legg pølse i brød, og ha over i en ildfast form.

    Tips

    Stek gjerne pølsene før de has i brødene.

  3. 3

    Topp pølsene med eple, paprika, cherrytomat og vårløk, og dryss over revet ost.

  4. 4

    Gratiner pølsene midt i ovn i ca. 10 minutter, eller til osten har pen farge og pølsene er gjennomvarme.

Tips

Server med potetsalat hvis du er ekstra sulten.

Del denne oppskriften: