Gratinerte pølser i brød
Denne raske pølseretten lager du kjapt når tiden er knapp. Fyll pølsebrødene med det du liker av topping, og gratiner i ovnen.
Enkel•15 min•4 personer
Ingredienser
- 8 stykk gode pølse
- 8 stykk pølsebrød
Fyll:
- 1 stykk eple, , i terninger
- 0.5 stykk paprika, , i terninger
- 8 stykk cherrytomat, , delt i to
- 2 stilk vårløk, , hakket
- 4 dl TINE® Ekte Revet Ost Original, eller annen revet ost
Slik gjør du
1
2
Legg pølse i brød, og ha over i en ildfast form.
TipsStek gjerne pølsene før de has i brødene.
3
Topp pølsene med eple, paprika, cherrytomat og vårløk, og dryss over revet ost.
4
Gratiner pølsene midt i ovn i ca. 10 minutter, eller til osten har pen farge og pølsene er gjennomvarme.
TipsServer med potetsalat hvis du er ekstra sulten.