Gratinerte pølser i brød

Gratinerte pølser i brød

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 15 min
Denne kjappe pølseretten lager du raskt når tiden er knapp. Fyll pølsebrødene med det du liker av topping, og gratiner i ovnen.

Ingredienser

Antall porsjoner

Utstyr

en ildfast form
8 stk gode pølser
8 stk pølsebrød

Fyll:

1 stk eple , i terninger
½ stk paprika , i terninger
8 stk cherrytomater , delt i to
2 stilker vårløk , hakket
4 dl TINE Revet Ost Original eller annen revet ost

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 225 °C.
    2. Legg pølse i brød, og ha over i en ildfast form.
      Tips!

      Stek gjerne pølsene før de has i brødene.

    3. Topp pølsene med eple, paprika, cherrytomat og vårløk, og dryss over revet ost.
    4. Gratiner pølsene midt i ovn i ca. 10 minutter, eller til osten har pen farge og pølsene er gjennomvarme.
Tips!

Server med potetsalat hvis du er ekstra sulten.

Kommentar

Kommentarer

  • Luciene Maria

    2 år siden
    Hei. Blir ikkje brød tørr??

    Kommenter  (0)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      2 år siden
      Hei Luciene, Pølsebrødene vil bli litt tørrere enn normalt når man steker de, men ikke så tørt at det ikke er noe godt. Håper det smaker :)

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat