Gratinerte pølser i brød
Enkel•15 min min
Denne raske pølseretten lager du kjapt når tiden er knapp. Fyll pølsebrødene med det du liker av topping, og gratiner i ovnen.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
8 stkgode pølser
-
8 stkpølsebrød
Fyll:
-
1 stkeple , i terninger
-
½ stkpaprika , i terninger
-
8 stkcherrytomater , delt i to
-
2 stilkervårløk , hakket
-
4 dlTINE® Ekte Revet Ost Original eller annen revet ost
Slik gjør du det
-
1
Sett ovnen på 225 °C.
-
2
Legg pølse i brød, og ha over i en ildfast form.
Tips
Stek gjerne pølsene før de has i brødene.
-
3
Topp pølsene med eple, paprika, cherrytomat og vårløk, og dryss over revet ost.
-
4
Gratiner pølsene midt i ovn i ca. 10 minutter, eller til osten har pen farge og pølsene er gjennomvarme.