Skip to main content

Kjapp biffgryte

Enkel
30min

I denne deilige gryteretten med biff foreslår vi en rekke grønnsaker, men det er opp til deg å bruke de du liker aller best.

3.7
(135)
Next ImageKjapp biffgryte

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

400 g
biffstrimler
2 ss
solsikkeolje, rapsolje eller annen nøytral olje
3 stk
gulrot
2 stk
løk
4 stk
potet
300 g
sellerirot
800 g
hermetiske tomater 400 g = 1 boks)
5 dl
vann
1 stk
terning kjøttbuljong
1 ts
salt

Tilbehør:

4 skiver
brød

Fremgangsmåte

  1. Stek kjøtt på begge sider på middels sterk varme i litt olje eller smør i en mellomstore gryte. Stek til biffstrimlene er jevnt brune, ca. 5 minutter.

  2. Skrell gulrot, løk, potet og sellerirot. Kutt alt i ca like store biter og ha det oppi til kjøttet. Kok i ytterligere 5 minutter.

  3. Ha i hermetiske tomater, vann og buljongterning. La alt koke til grønnsakene er møre, 15–20 minutter. Server med godt brød og smør.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Ønsker du en variasjon av denne enkle og gode biffgryten? Ha gjerne i noen spiseskjeer tomatpure, en liten mengde sukker og erstatt deler av vannet med litt rødvin. Stek bacon og skiver av sjampinjong og la det koke med i gryta.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter