tablecloth-basil
Burritokjøttboller med bønnesalat
(8)

Burritokjøttboller med bønnesalat

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Gode krydrete kjøttboller med en frisk bønnesalat. Full av meksikanske smaker.

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

Burritosboller:

800 gkjøttdeig
1 dlTINE Revet Ost Original
1 poseOld El Paso Burrito Spice Mix
2 ssTINE Meierismør, til steking
3 dlTINE Lettrømme 10 %
1 glassOld El Paso Thick’N Chunky Salsa

Bønnesalat:

1 bokskidneybønner
1 bokskikerter
2 stkvårløk, finhakket
2 ssfrisk koriander, finhakket
1 ½ dlolivenolje
1 stksitron
½ tssalt
¼ tspepper
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Bland sammen kjøttdeig, revet ost og kryddermiks i en bolle.
    2. Bruk en spiseskje og lag små kjøttboller. Smelt smør i en varm stekepanne. Stek kjøttbollene på middels varme, til de er gjennomstekte.
    3. Serveres med bønnesalat, rømme og salsa.
    1. Skyll bønner og kikerter. Bland med finsnittet vårløk, koriander og olivenolje. Smak til med sitronsaft, salt og pepper før servering.
blue heart
Tips!

Server gjerne med rømme og hjemmelagd guacamole til.

Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff