Burritokjøttboller med bønnesalat

Burritokjøttboller med bønnesalat

2
  • Enkel
  • 25 min
Gode krydrete kjøttboller med en frisk bønnesalat. Full av meksikanske smaker.

Ingredienser

Burritosboller:

800 g kjøttdeig
1 dl TINE Revet Ost Original
1 pose Old El Paso Burrito Spice Mix
2 ss TINE Meierismør , til steking
3 dl TINE Lettrømme 10 %
1 glass Old El Paso Thick’N Chunky Salsa

Bønnesalat:

1 boks kidneybønner
1 boks kikerter
2 stk vårløk , finhakket
2 ss frisk koriander , finhakket
1 ½ dl olivenolje
1 stk sitron
½ ts salt
¼ ts pepper

Slik gjør du det

    1. Bland sammen kjøttdeig, revet ost og kryddermiks i en bolle.
    2. Bruk en spiseskje og lag små kjøttboller. Smelt smør i en varm stekepanne. Stek kjøttbollene på middels varme, til de er gjennomstekte.
    3. Serveres med bønnesalat, rømme og salsa.
  1. Bønnesalat:

    1. Skyll bønner og kikerter. Bland med finsnittet vårløk, koriander og olivenolje. Smak til med sitronsaft, salt og pepper før servering.
Tips!

Server gjerne med rømme og hjemmelagd guacamole til.

Kommentarer

  • Lene Jensen

    3 år siden
    I følge min sønn på 16 år; "Det beste jeg har smakt"

     (0)

    • Øyvind , stolt kokk og baker,

      3 år siden
      Hei Lene, Det er veldig hyggelig å høre. Tusen takk for tilbakemeldingen :)

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat