Burritokjøttboller med bønnesalat

Burritokjøttboller med bønnesalat

2
9
Enkel25 min
Gode krydrete kjøttboller med en frisk bønnesalat. Full av meksikanske smaker.

Ingredienser

Antall porsjoner

Burritosboller:

Bønnesalat:

  • 1 boks
    kidneybønner
  • 1 boks
    kikerter
  • 2 stk
    vårløk , finhakket
  • 2 ss
    frisk koriander , finhakket
  • 1 ½ dl
    olivenolje
  • 1 stk
    sitron
  • ½ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper

Slik gjør du det

  1. 1

    Bland sammen kjøttdeig, revet ost og kryddermiks i en bolle.

  2. 2

    Bruk en spiseskje og lag små kjøttboller. Smelt smør i en varm stekepanne. Stek kjøttbollene på middels varme, til de er gjennomstekte.

  3. 3

    Serveres med bønnesalat, rømme og salsa.

Bønnesalat:

  1. 4

    Skyll bønner og kikerter. Bland med finsnittet vårløk, koriander og olivenolje. Smak til med sitronsaft, salt og pepper før servering.

Tips

Server gjerne med rømme og hjemmelagd guacamole til.

Del denne oppskriften: