Burritokjøttboller med bønnesalat

(6)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Gode krydrete kjøttboller med en frisk bønnesalat. Full av meksikanske smaker.

Antall porsjoner

Ingredienser

Burritosboller:

800 gkjøttdeig
1 dlTINE Revet Ost Original
1 poseOld El Paso Burrito Spice Mix
2 ssTINE Meierismør, til steking
3 dlTINE Lettrømme 10 %
1 glassOld El Paso Thick’N Chunky Salsa

Bønnesalat:

1 bokskidneybønner
1 bokskikerter
2 stkvårløk, finhakket
2 ssfrisk koriander, finhakket
1 ½ dlolivenolje
1 stksitron
½ tssalt
¼ tspepper
 Legg i handleliste

Slik gjør du det

  • Burritosboller:

    1. Bland sammen kjøttdeig, revet ost og kryddermiks i en bolle.
    2. Bruk en spiseskje og lag små kjøttboller. Smelt smør i en varm stekepanne. Stek kjøttbollene på middels varme, til de er gjennomstekte.
    3. Serveres med bønnesalat, rømme og salsa.
  • Bønnesalat:

    1. Skyll bønner og kikerter. Bland med finsnittet vårløk, koriander og olivenolje. Smak til med sitronsaft, salt og pepper før servering.

Tips:

Server gjerne med rømme og hjemmelagd guacamole til.

 Les kommentarer (2)

Kommentarer

  Legg til kommentar