Burritokjøttboller med bønnesalat

Burritokjøttboller med bønnesalat

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 25 min
Gode krydrete kjøttboller med en frisk bønnesalat. Full av meksikanske smaker.

Ingredienser

Antall porsjoner

Burritosboller:

800 g kjøttdeig
1 dl TINE Revet Ost Original
1 pose Old El Paso Burrito Spice Mix
2 ss TINE Meierismør , til steking
3 dl TINE Lettrømme 10 %
1 glass Old El Paso Thick’N Chunky Salsa

Bønnesalat:

1 boks kidneybønner
1 boks kikerter
2 stk vårløk , finhakket
2 ss frisk koriander , finhakket
1 ½ dl olivenolje
1 stk sitron
½ ts salt
¼ ts pepper

Slik gjør du det

    1. Bland sammen kjøttdeig, revet ost og kryddermiks i en bolle.
    2. Bruk en spiseskje og lag små kjøttboller. Smelt smør i en varm stekepanne. Stek kjøttbollene på middels varme, til de er gjennomstekte.
    3. Serveres med bønnesalat, rømme og salsa.
  1. Bønnesalat:

    1. Skyll bønner og kikerter. Bland med finsnittet vårløk, koriander og olivenolje. Smak til med sitronsaft, salt og pepper før servering.
Tips!

Server gjerne med rømme og hjemmelagd guacamole til.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Lene Jensen

    3 år siden
    I følge min sønn på 16 år; "Det beste jeg har smakt"

    Kommenter  (0)

    • Øyvind , stolt kokk og baker,

      3 år siden
      Hei Lene, Det er veldig hyggelig å høre. Tusen takk for tilbakemeldingen :)

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat