
Burritokjøttboller med bønnesalat
Enkel•25 min min
Gode krydrete kjøttboller med en frisk bønnesalat. Full av meksikanske smaker.
Ingredienser
Antall porsjoner
Burritosboller:
-
800 gkjøttdeig
-
1 dl
-
1 poseOld El Paso Burrito Spice Mix
-
2 ssTINE® Meierismør , til steking
-
3 dl
-
1 glassOld El Paso Thick’N Chunky Salsa
Bønnesalat:
-
1 bokskidneybønner
-
1 bokskikerter
-
2 stkvårløk , finhakket
-
2 ssfrisk koriander , finhakket
-
1 ½ dlolivenolje
-
1 stksitron
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
Slik gjør du det
-
1
Bland sammen kjøttdeig, revet ost og kryddermiks i en bolle.
-
2
Bruk en spiseskje og lag små kjøttboller. Smelt smør i en varm stekepanne. Stek kjøttbollene på middels varme, til de er gjennomstekte.
-
3
Serveres med bønnesalat, rømme og salsa.
Bønnesalat:
-
4
Skyll bønner og kikerter. Bland med finsnittet vårløk, koriander og olivenolje. Smak til med sitronsaft, salt og pepper før servering.