Håndkle og blad
Burritokjøttboller med bønnesalat
(88)

Burritokjøttboller med bønnesalat

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Gode krydrete kjøttboller med en frisk bønnesalat. Full av meksikanske smaker.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

Burritosboller:

800 gkjøttdeig
1 dlTINE Revet Ost Original
1 poseOld El Paso Burrito Spice Mix
2 ssTINE Meierismør, til steking
3 dlTINE Lettrømme 10 %
1 glassOld El Paso Thick’N Chunky Salsa

Bønnesalat:

1 bokskidneybønner
1 bokskikerter
2 stkvårløk, finhakket
2 ssfrisk koriander, finhakket
1 ½ dlolivenolje
1 stksitron
½ tssalt
¼ tspepper
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Bland sammen kjøttdeig, revet ost og kryddermiks i en bolle.
    2. Bruk en spiseskje og lag små kjøttboller. Smelt smør i en varm stekepanne. Stek kjøttbollene på middels varme, til de er gjennomstekte.
    3. Serveres med bønnesalat, rømme og salsa.
    1. Skyll bønner og kikerter. Bland med finsnittet vårløk, koriander og olivenolje. Smak til med sitronsaft, salt og pepper før servering.
Blått hjerte
Tips!

Server gjerne med rømme og hjemmelagd guacamole til.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat