
Biffwok med grønnsaker
En god wokrett med biff og peanøtter er spennende og eksotisk hverdagsmat. Retter som dette er raske å lage, og med saus, kjøtt og grønnsaker i en wokpanne, blir det lite oppvask også.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Kok opp vann og hell over nudler i en bolle. La stå i 5 minutter. Skyll nudlene raskt i kaldt vann, og vend med vårløk og litt soyasaus.
Tips
Er du glad i chili, kan du vende litt finhakket fersk chili eller tørket chili i nudlene også.
- 2
Varm olje i en wokpanne på høy varme. Fres biffstrimler og hvitløk raskt. Tilsett løk og brokkoli, og fres i 2-3 minutter.
- 3
Ha i resten av soyasausen og fløte, og rør inn peanøttsmør. La småkoke i 2 minutter, slik at sausen tykner. Dryss over peanøtter og server med glassnudler.
Tips
Bytt gjerne ut nudler med ris.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


