Skip to main content

Wokede nudler med strimlet svinekjøtt og grønnsaker

Enkel
15min

Stekte nudler med magert svinekjøtt og masse deilige grønnsaker er både sunt og godt. Ananasbiter gir retten et spennende innslag av sødme og friskhet.

3.7
(13)
Next ImageWokede nudler med strimlet svinekjøtt og grønnsaker

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 ss
olje
600 g
strimlet svinekjøtt
2 stk
hvitløksfedd, finhakket
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper
500 g
nudler, kokt
4 ss
soyasaus
100 g
sukkererter, delt i to
1 stk
rød paprika, i biter
1 boks
hermetisk ananas, i biter

Fremgangsmåte

  1. Varm opp olje i en wokpanne. Fres svinekjøtt og hvitløk i 2 minutter. Krydre med salt og pepper, og vend inn nudler og soyasaus.

    Tips

    Hvis du ikke har wokpanne, kan du bruke en stor stekepanne.

  2. Fordel nudler og svinekjøtt i fire skåler.

  3. Fres sukkerert, paprika og ananas raskt i olje. Ha grønnsakene over nudlene og server.

    Tips

    Bruk fersk ananas hvis du ønsker, eller mango.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Du kan også bruke andre grønnsaker, som kål, bok choy, brokkoli, sjampinjong eller løk.

Flere fristende oppskrifter