Biffwok med grønnsaker

Biffwok med grønnsaker

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
En god wokrett med biff og peanøtter er spennende og eksotisk hverdagsmat. Retter som dette er raske å lage, og med saus, kjøtt og grønnsaker i en wokpanne, blir det lite oppvask også.

Ingredienser

Antall porsjoner

200 g glassnudler
4 stk vårløk , finsnittet
3 ss soyasaus
1 ss solsikkeolje
400 g biffstrimler
2 stk hvitløksfedd , finhakket
1 stk rødløk , i tynne båter
1 stk brokkoli , i små biter
2 ss peanøttsmør
2 dl TINE Kremfløte
2 dl peanøtter

Slik gjør du det

    1. Kok opp vann og hell over nudler i en bolle. La stå i 5 minutter. Skyll nudlene raskt i kaldt vann, og vend med vårløk og litt soyasaus.
      Tips!

      Er du glad i chili, kan du vende litt finhakket fersk chili eller tørket chili i nudlene også.

    2. Varm olje i en wokpanne på høy varme. Fres biffstrimler og hvitløk raskt. Tilsett løk og brokkoli, og fres i 2-3 minutter.
    3. Ha i resten av soyasausen og fløte, og rør inn peanøttsmør. La småkoke i 2 minutter, slik at sausen tykner. Dryss over peanøtter og server med glassnudler.
Tips!

Bytt gjerne ut nudler med ris.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat