Biffwok med grønnsaker

Biffwok med grønnsaker

0
10
Enkel15 min
En god wokrett med biff og peanøtter er spennende og eksotisk hverdagsmat. Retter som dette er raske å lage, og med saus, kjøtt og grønnsaker i en wokpanne, blir det lite oppvask også.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 200 g
    glassnudler
  • 4 stk
    vårløk , finsnittet
  • 3 ss
    soyasaus
  • 1 ss
    solsikkeolje
  • 400 g
    biffstrimler
  • 2 stk
    hvitløksfedd , finhakket
  • 1 stk
    rødløk , i tynne båter
  • 1 stk
    brokkoli , i små biter
  • 2 ss
    peanøttsmør
  • 2 dl
  • 2 dl
    peanøtter

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok opp vann og hell over nudler i en bolle. La stå i 5 minutter. Skyll nudlene raskt i kaldt vann, og vend med vårløk og litt soyasaus.

    Tips

    Er du glad i chili, kan du vende litt finhakket fersk chili eller tørket chili i nudlene også.

  2. 2

    Varm olje i en wokpanne på høy varme. Fres biffstrimler og hvitløk raskt. Tilsett løk og brokkoli, og fres i 2-3 minutter.

  3. 3

    Ha i resten av soyasausen og fløte, og rør inn peanøttsmør. La småkoke i 2 minutter, slik at sausen tykner. Dryss over peanøtter og server med glassnudler.

Tips

Bytt gjerne ut nudler med ris.

Del denne oppskriften: