Biffwok med grønnsaker
En god wokrett med biff og peanøtter er spennende og eksotisk hverdagsmat. Retter som dette er raske å lage, og med saus, kjøtt og grønnsaker i en wokpanne, blir det lite oppvask også.
Enkel•15 min•4 personer
Ingredienser
- 200 g glassnudler
- 4 stykk vårløk, , finsnittet
- 3 ss soyasaus
- 1 ss solsikkeolje
- 400 g biffstrimler
- 2 stykk hvitløksfedd, , finhakket
- 1 stykk rødløk, , i tynne båter
- 1 stykk brokkoli, , i små biter
- 2 ss peanøttsmør
- 2 dl TINE® Kremfløte
- 2 dl peanøtter
Slik gjør du
1
Kok opp vann og hell over nudler i en bolle. La stå i 5 minutter. Skyll nudlene raskt i kaldt vann, og vend med vårløk og litt soyasaus.
TipsEr du glad i chili, kan du vende litt finhakket fersk chili eller tørket chili i nudlene også.
2
Varm olje i en wokpanne på høy varme. Fres biffstrimler og hvitløk raskt. Tilsett løk og brokkoli, og fres i 2-3 minutter.
3
Ha i resten av soyasausen og fløte, og rør inn peanøttsmør. La småkoke i 2 minutter, slik at sausen tykner. Dryss over peanøtter og server med glassnudler.
TipsBytt gjerne ut nudler med ris.