Biffwok med grønnsaker

(8)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En god wokrett med biff og peanøtter er spennende og eksotisk hverdagsmat. Retter som dette er raske å lage, og med saus, kjøtt og grønnsaker i en wokpanne, blir det lite oppvask også.

Antall porsjoner

Ingredienser

200 gglassnudler
4 stkvårløk, finsnittet
3 sssoyasaus
1 sssolsikkeolje
400 gbiffstrimler
2 stkhvitløksfedd, finhakket
1 stkrødløk, i tynne båter
1 stkbrokkoli, i små biter
2 sspeanøttsmør
2 dlTINE Kremfløte
2 dlpeanøtter

Slik gjør du det

    1. Kok opp vann og hell over nudler i en bolle. La stå i 5 minutter. Skyll nudlene raskt i kaldt vann, og vend med vårløk og litt soyasaus.

      Tips:

      Er du glad i chili, kan du vende litt finhakket fersk chili eller tørket chili i nudlene også.

    2. Varm olje i en wokpanne på høy varme. Fres biffstrimler og hvitløk raskt. Tilsett løk og brokkoli, og fres i 2-3 minutter.
    3. Ha i resten av soyasausen og fløte, og rør inn peanøttsmør. La småkoke i 2 minutter, slik at sausen tykner. Dryss over peanøtter og server med glassnudler.

Tips:

Bytt gjerne ut nudler med ris.

Kommentarer

  Legg til kommentar