Biffquesadillas

Biffquesadillas

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Queso betyr ost på spansk, og quesadillas er tortillas fylt med ost. Varianten med løvbiff er enkel , god og økonomisk.

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk hvitløksfedd
4 stk løvbiff
1 ss solsikkeolje
¼ ts chilipulver
1 stk gul paprika
2 stk tomater
4 dl Norvegia® Original eller annen god gulost
4 stk store, soft tortillalefser

Salat:

12 stk cherrytomater
½ stk slangeagurk
4 dl salatblader
200 g god og crispy mais

Tilbehør:

1 glass tacosaus
3 dl TINE Lettrømme 18 %

Slik gjør du det

    1. Press eller finhakk hvitløk.
    2. Stek løvbiff på begge sider i solsikkeolje i en stekepanne på høy varme. Krydre med presset hvitløk og chilipulver.
    3. Legg løvbiff over på en fjøl og skjær i strimler. Skjær paprika i strimler og tomat i skiver.
    4. Fordel biffstrimler, paprika, tomat og ost på tortillaene og brett sammen.
    5. Stek quesadillas i tørr stekepanne til osten er smeltet og tortillasene er sprø.
    6. Bland sammen cherrytomat, agurk, salat og mais og del tortillaene i porsjonsstykker. Server med salat, tacosaus og rømme.
Tips!

Quesadillas er perfekt turmat. De kan tilberedes rett over bålet, eller lages helt ferdige hjemme og medbringes på tur.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat