
Biff med blåmuggost og plommesalat
Enkel•25 min min
Biff er snarveien til enhver sitt hjerte! Legg på en smaksrik blåmuggost og du har et ekte herremåltid. Deilige grillede plommer med valnøtter og rucola letter opp.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 stkentrecôte ca 200 g per stk
-
25 g
-
150 g
-
3 stkgule plommer
-
3 stkrøde plommer
-
2 sshonning
-
100 gruccola
-
50 gvalnøtter
Slik gjør du det
-
1
Sett på en grillstekepanne. Del plommene i to og fjern steinen. Pensle snittflatene med honning og stek med snittflaten ned i 2 minutter.
-
2
Stek kjøttet i smør på høy varme i en steke- eller grillpanne, omtrent 3-4 minutter på hver side (mer om du liker det godt stekt). La hvile ca. 10 minutter før servering.
-
3
Server kjøttet toppet med blåbuggost med grillede plommer, rucola og grovhakkede valnøtter.