Biff med blåmuggost og salat med honning-grillede plommer

Biff med blåmuggost og plommesalat

0
5
Enkel25 min
Biff er snarveien til enhver sitt hjerte! Legg på en smaksrik blåmuggost og du har et ekte herremåltid. Deilige grillede plommer med valnøtter og rucola letter opp.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 2 stk
    entrecôte ca 200 g per stk
  • 25 g
  • 150 g
  • 3 stk
    gule plommer
  • 3 stk
    røde plommer
  • 2 ss
    honning
  • 100 g
    ruccola
  • 50 g
    valnøtter

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett på en grillstekepanne. Del plommene i to og fjern steinen. Pensle snittflatene med honning og stek med snittflaten ned i 2 minutter.

  2. 2

    Stek kjøttet i smør på høy varme i en steke- eller grillpanne, omtrent 3-4 minutter på hver side (mer om du liker det godt stekt). La hvile ca. 10 minutter før servering.

  3. 3

    Server kjøttet toppet med blåbuggost med grillede plommer, rucola og grovhakkede valnøtter.

Tips

Om du liker smeltet ost, kan du legge osten på toppen av kjøttet når du snur det i pannen. Legg eventuelt et lokk over, så det smelter ekstra godt.

Del denne oppskriften: