Biff med blåmuggost og salat med honning-grillede plommer

Biff med blåmuggost og plommesalat

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 25 min
Biff er snarveien til enhver sitt hjerte! Legg på en smaksrik blåmuggost og du har et ekte herremåltid. Deilige grillede plommer med valnøtter og rucola letter opp.

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stk entrecôte ca 200 g per stk
25 g TINE Meierismør
150 g Norzola
3 stk gule plommer
3 stk røde plommer
2 ss honning
100 g ruccola
50 g valnøtter

Slik gjør du det

    1. Sett på en grillstekepanne. Del plommene i to og fjern steinen. Pensle snittflatene med honning og stek med snittflaten ned i 2 minutter.
    2. Stek kjøttet i smør på høy varme i en steke- eller grillpanne, omtrent 3-4 minutter på hver side (mer om du liker det godt stekt). La hvile ca. 10 minutter før servering.
    3. Server kjøttet toppet med blåbuggost med grillede plommer, rucola og grovhakkede valnøtter.
Tips!

Om du liker smeltet ost, kan du legge osten på toppen av kjøttet når du snur det i pannen. Legg eventuelt et lokk over, så det smelter ekstra godt.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat