Håndkle og blad
Biff med blåmuggost og salat med honning-grillede plommer
(33)

Biff med blåmuggost og plommesalat

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Biff er snarveien til enhver sitt hjerte! Legg på en smaksrik blåmuggost og du har et ekte herremåltid. Deilige grillede plommer med valnøtter og rucola letter opp.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stkentrecôte ca 200 g per stk
25 gTINE Meierismør
150 gNorzola
3 stkgule plommer
3 stkrøde plommer
2 sshonning
100 gruccola
50 gvalnøtter
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Sett på en grillstekepanne. Del plommene i to og fjern steinen. Pensle snittflatene med honning og stek med snittflaten ned i 2 minutter.
    2. Stek kjøttet i smør på høy varme i en steke- eller grillpanne, omtrent 3-4 minutter på hver side (mer om du liker det godt stekt). La hvile ca. 10 minutter før servering.
    3. Server kjøttet toppet med blåbuggost med grillede plommer, rucola og grovhakkede valnøtter.
Blått hjerte
Tips!

Om du liker smeltet ost, kan du legge osten på toppen av kjøttet når du snur det i pannen. Legg eventuelt et lokk over, så det smelter ekstra godt.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat