Grillet entrecôte med grønnsaker og kryddersmør
Enkel
30min
Grillet entrecôte er en sommerklassiker. Server den med fargerike grønnsakspyd og godt med smaksrikt grillsmør.
3.7
(3)

Ingredienser
600 g
entrecôte
2 ss
olivenolje
1 ts
salt
½ ts
pepper
1 ts
frisk timian
2 stk
hvitløk
GRØNNSAKSSPYD
2 stk
maiskolbe
1 stk
squash
1 stk
rødløk
8 stk
cherrytomat
2 ss
olivenolje
TIL SERVERING
1 pakke
kryddersmør
Slik gjør du
Tips
Grill biffen din til ønsket kjernetemperatur; godt stekt (65-70 °C), medium (55-60 °C) eller rå (50-55 °C). Stikk et steketermometer i den tykkeste del av kjøttet, så har du full kontroll.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Ønsker du poteter ved siden av kan du pakke dem i folie og legge dem i glørne på grillen. Snu dem underveis og la de ligge til de er møre, 30-40 minutter. Server med ekstra grillsmør.


