Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Beef Wellington

Middels
2t 40min

Med vår oppskrift på Biff Wellington vil du garantert imponere middagsgjestene. En rett som gjør seg godt på festbordet. Saftige indrefilet bakt inn i sprø butterdeig smaker fantastisk.

4.2
(219)
Beef Wellington

Ingredienser

1.2 kg
indrefilet av storfe
½ ts
salt
½ ts
pepper
8 skiver
parmaskinke
2 ss
Dijonsennep
3 plate
butterdeig
1 stk
egg

Soppfyll

150 g
sjampinjong
2 stk
sjalottløk
2 stk
hvitløksfedd
1 kvist
frisk timian
½ ts
salt
½ ts
pepper

Til servering

500 g
småpoteter
300 g
brekkbønne
½ ts
salt
¼ ts
pepper

Slik gjør du

  1. Tips

    Bruk den midterste delen av indrefileten. Pass på at stykket har jevn tykkelse. Bind den gjerne opp før bruningen slik at kjøttet holder formen, men fjern hyssingen før kjøttet pakkes inn i skinke og butterdeig.

Tips

Det er viktig at man følger instruksjonene med å la kjøttet ligge kaldt mellom trinnene ettersom det fort kan gå galt om det ikke får satt seg.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter