An offer you can’t refuse, cheeseburger fra Døgnvill Bar & Burger

Cheeseburger fra Døgnvill Bar & Burger

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
  • 10 min
"An offer you can’t refuse" er en av de mest populære burgerne fra fra Døgnvill Bar & Burger. Nå kan du lage den selv hjemme.

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stk burgere av storfekjøtt
4 stk hamburgerbrød
⅕ dl olivenolje
½ ts salt
½ ts pepper

Ha på burgeren

4 skiver portobellosopp
100 g TINE Meierismør
8 skiver rødløk
4 blader grønn lollosalat
8 ss urtemajones
8 skiver Taleggio

Balsamicosirup

1 ½ dl balsamicoeddik
4 ss sukker
1 ½ ss olivenolje
¼ ts salt
¼ ts pepper

Slik gjør du det

    1. Kok balsamicoeddik og sukker i ca. 5 minutter.
    2. Tilsett salt og pepper og la den avkjøle seg.
    3. Rør inn olivenolje og kjør den til en jevn sirup med stavmikser. Spe eventuelt med noen dråper vann om den er for tykk.
    4. Smelt smør i en panne på middels varme. Stek soppen myk og gyllen på begge sider. Krydre med salt og pepper underveis.
    5. Stek så burgeren. Krydre burgeren med salt og pepper og stek til medium på grill eller i en grillpanne. Når du har snudd burgeren fordeler du sopp og ost på toppen.
    6. Pensle burgerbrødet med litt olivenolje og grill raskt.
    7. Fordel urtemajones, salat, rødløk, sopp og ost på burgeren, og topp med burgerbrødet.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat