An offer you can’t refuse, cheeseburger fra Døgnvill Bar & Burger

Cheeseburger fra Døgnvill Bar & Burger

0
3
Enkel30 min
"An offer you can’t refuse" er en av de mest populære burgerne fra fra Døgnvill Bar & Burger. Nå kan du lage den selv hjemme.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 4 stk
    burgere av storfekjøtt
  • 4 stk
    hamburgerbrød
  • ⅕ dl
    olivenolje
  • ½ ts
    salt
  • ½ ts
    pepper

Ha på burgeren

  • 4 skiver
    portobellosopp
  • 100 g
  • 8 skiver
    rødløk
  • 4 blader
    grønn lollosalat
  • 8 ss
    urtemajones
  • 8 skiver
    Taleggio

Balsamicosirup

  • 1 ½ dl
    balsamicoeddik
  • 4 ss
    sukker
  • 1 ½ ss
    olivenolje
  • ¼ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok balsamicoeddik og sukker i ca. 5 minutter.

  2. 2

    Tilsett salt og pepper og la den avkjøle seg.

  3. 3

    Rør inn olivenolje og kjør den til en jevn sirup med stavmikser. Spe eventuelt med noen dråper vann om den er for tykk.

  4. 4

    Smelt smør i en panne på middels varme. Stek soppen myk og gyllen på begge sider. Krydre med salt og pepper underveis.

  5. 5

    Stek så burgeren. Krydre burgeren med salt og pepper og stek til medium på grill eller i en grillpanne. Når du har snudd burgeren fordeler du sopp og ost på toppen.

  6. 6

    Pensle burgerbrødet med litt olivenolje og grill raskt.

  7. 7

    Fordel urtemajones, salat, rødløk, sopp og ost på burgeren, og topp med burgerbrødet.

Del denne oppskriften: