Cheeseburger fra Døgnvill Bar & Burger
Enkel•30 min10 min
"An offer you can’t refuse" er en av de mest populære burgerne fra fra Døgnvill Bar & Burger. Nå kan du lage den selv hjemme.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
4 stkburgere av storfekjøtt
-
4 stkhamburgerbrød
-
⅕ dlolivenolje
-
½ tssalt
-
½ tspepper
Ha på burgeren
-
4 skiverportobellosopp
-
100 g
-
8 skiverrødløk
-
4 bladergrønn lollosalat
-
8 ssurtemajones
-
8 skiverTaleggio
Balsamicosirup
-
1 ½ dlbalsamicoeddik
-
4 sssukker
-
1 ½ ssolivenolje
-
¼ tssalt
-
¼ tspepper
Slik gjør du det
-
1
Kok balsamicoeddik og sukker i ca. 5 minutter.
-
2
Tilsett salt og pepper og la den avkjøle seg.
-
3
Rør inn olivenolje og kjør den til en jevn sirup med stavmikser. Spe eventuelt med noen dråper vann om den er for tykk.
-
4
Smelt smør i en panne på middels varme. Stek soppen myk og gyllen på begge sider. Krydre med salt og pepper underveis.
-
5
Stek så burgeren. Krydre burgeren med salt og pepper og stek til medium på grill eller i en grillpanne. Når du har snudd burgeren fordeler du sopp og ost på toppen.
-
6
Pensle burgerbrødet med litt olivenolje og grill raskt.
-
7
Fordel urtemajones, salat, rødløk, sopp og ost på burgeren, og topp med burgerbrødet.