tablecloth-basil
Paneer i spinatsaus
(6)

Paneer i spinatsaus

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Her får du en kjøttfri middag som er kledd ut som en grønn kyllingcurry, både i smak og utseende. Paneer er en indisk ferskost som kan minne litt om feta eller halloumi i konsistens.

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

400 gpaneer eventuelt halloumi eller tofu
2 ssTINE Meierismør
1 stkløk
2 stkhvitløksfedd
4 centimeterfrisk ingefær
1 ssspisskummen
2 ssgaram masala
½ tsgurkemeie
1 stktomat
600 gfrisk spinat
1 dlTINE Matfløte
½ tssalt
½ tspepper
1 stkfrisk koriander
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Skjær paneer i terninger og stek gylne i smør, ca. 5 minutter. Legg til side.
    2. Finhakk løk, hvitløk og ingefær. Fres løk og spisskummen i smør til myk, i ca. 5 minutter.
    3. Tilsett hvitløk, ingefær, garam masala og gurkemeie. Finhakk tomat og tilsett i pannen og la steke i ca. 5 minutter under omrøring.
    4. Rør inn spinat, la den falle sammen, tilsett fløte og smak til med salt og pepper. La småkoke i ca. 2 minutter. Vend inn paneer og server med masse grovhakket koriander.
      blue heart
      Tips!

      Paneer i spinatsaus er godt med ris eller nanbrød til, så du får utnyttet den deilige sausen!

blue heart
Tips!

Paneer er en indisk ferskost som kan minne litt om feta eller halloumi i konsistens, men den smaker som cottage cheese. Den er enkel å lage selv, om du ikke finner i butikk. Bare se her!

Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff