Skip to main content

Paneer i spinatsaus

Enkel
30min

Her får du en kjøttfri middag som er kledd ut som en grønn kyllingcurry, både i smak og utseende. Paneer er en indisk ferskost som kan minne litt om feta eller halloumi i konsistens.

4.1
(65)
Next ImagePaneer i spinatsaus

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

400 g
paneer eventuelt halloumi eller tofu
1 stk
løk
2 stk
hvitløksfedd
4 cm
frisk ingefær
1 ss
spisskummen
2 ss
garam masala
0.5 ts
gurkemeie
1 stk
tomat
600 g
frisk spinat
0.5 ts
salt
0.5 ts
pepper
1 stk
frisk koriander

Fremgangsmåte

  1. Skjær paneer i terninger og stek gylne i smør, ca. 5 minutter. Legg til side.

  2. Finhakk løk, hvitløk og ingefær. Fres løk og spisskummen i smør til myk, i ca. 5 minutter.

  3. Tilsett hvitløk, ingefær, garam masala og gurkemeie. Finhakk tomat og tilsett i pannen og la steke i ca. 5 minutter under omrøring.

  4. Rør inn spinat, la den falle sammen, tilsett fløte og smak til med salt og pepper. La småkoke i ca. 2 minutter. Vend inn paneer og server med masse grovhakket koriander.

    Tips

    Paneer i spinatsaus er godt med ris eller nanbrød til, så du får utnyttet den deilige sausen!

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Paneer er en indisk ferskost som kan minne litt om feta eller halloumi i konsistens, men den smaker som cottage cheese. Den er enkel å lage selv, om du ikke finner i butikk. Bare se her!

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter

Dal
90 min
Enkel
4.2