Paneer i spinatsaus

Paneer i spinatsaus

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Her får du en kjøttfri middag som er kledd ut som en grønn kyllingcurry, både i smak og utseende. Paneer er en indisk ferskost som kan minne litt om feta eller halloumi i konsistens.

Ingredienser

Antall porsjoner

400 g paneer eventuelt halloumi eller tofu
2 ss TINE Meierismør
1 stk løk
2 stk hvitløksfedd
4 centimeter frisk ingefær
1 ss spisskummen
2 ss garam masala
½ ts gurkemeie
1 stk tomat
600 g frisk spinat
1 dl TINE Matfløte
½ ts salt
½ ts pepper
1 stk frisk koriander

Slik gjør du det

    1. Skjær paneer i terninger og stek gylne i smør, ca. 5 minutter. Legg til side.
    2. Finhakk løk, hvitløk og ingefær. Fres løk og spisskummen i smør til myk, i ca. 5 minutter.
    3. Tilsett hvitløk, ingefær, garam masala og gurkemeie. Finhakk tomat og tilsett i pannen og la steke i ca. 5 minutter under omrøring.
    4. Rør inn spinat, la den falle sammen, tilsett fløte og smak til med salt og pepper. La småkoke i ca. 2 minutter. Vend inn paneer og server med masse grovhakket koriander.
      Tips!

      Paneer i spinatsaus er godt med ris eller nanbrød til, så du får utnyttet den deilige sausen!

Tips!

Paneer er en indisk ferskost som kan minne litt om feta eller halloumi i konsistens, men den smaker som cottage cheese. Den er enkel å lage selv, om du ikke finner i butikk. Bare se her!

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat