Paneer i spinatsaus
Her får du en kjøttfri middag som er kledd ut som en grønn kyllingcurry, både i smak og utseende. Paneer er en indisk ferskost som kan minne litt om feta eller halloumi i konsistens.
Enkel•30 min•4 personer
Ingredienser
- 400 g paneer, eventuelt halloumi eller tofu
- 2 ss TINE® Meierismør
- 1 stykk løk
- 2 stykk hvitløksfedd
- 4 cm frisk ingefær
- 1 ss spisskummen
- 2 ss garam masala
- 0.5 ts gurkemeie
- 1 stykk tomat
- 600 g frisk spinat
- 3 dl TINE® Matfløte
- 0.5 ts salt
- 0.5 ts pepper
- 1 stykk frisk koriander
Slik gjør du
1
Skjær paneer i terninger og stek gylne i smør, ca. 5 minutter. Legg til side.
2
Finhakk løk, hvitløk og ingefær. Fres løk og spisskummen i smør til myk, i ca. 5 minutter.
3
Tilsett hvitløk, ingefær, garam masala og gurkemeie. Finhakk tomat og tilsett i pannen og la steke i ca. 5 minutter under omrøring.
4
Rør inn spinat, la den falle sammen, tilsett fløte og smak til med salt og pepper. La småkoke i ca. 2 minutter. Vend inn paneer og server med masse grovhakket koriander.
TipsPaneer i spinatsaus er godt med ris eller nanbrød til, så du får utnyttet den deilige sausen!
TipsPaneer er en indisk ferskost som kan minne litt om feta eller halloumi i konsistens, men den smaker som cottage cheese. Den er enkel å lage selv, om du ikke finner i butikk. Bare se her!