Paneer i spinatsaus

(2)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Her får du en kjøttfri middag som er kledd ut som en grønn kyllingcurry, både i smak og utseende. Paneer er en indisk ferskost som kan minne litt om feta eller halloumi i konsistens.

Antall porsjoner

Ingredienser

400 gpaneer eventuelt halloumi eller tofu
2 ssTINE Meierismør
1 stkløk
2 stkhvitløksfedd
4 centimeterfrisk ingefær
1 ssspisskummen
2 ssgaram masala
½ tsgurkemeie
1 stktomat
600 gfrisk spinat
1 dlTINE Matfløte
½ tssalt
½ tspepper
1 stkfrisk koriander

Slik gjør du det

    1. Skjær paneer i terninger og stek gylne i smør, ca. 5 minutter. Legg til side.
    2. Finhakk løk, hvitløk og ingefær. Fres løk og spisskummen i smør til myk, i ca. 5 minutter.
    3. Tilsett hvitløk, ingefær, garam masala og gurkemeie. Finhakk tomat og tilsett i pannen og la steke i ca. 5 minutter under omrøring.
    4. Rør inn spinat, la den falle sammen, tilsett fløte og smak til med salt og pepper. La småkoke i ca. 2 minutter. Vend inn paneer og server med masse grovhakket koriander.

      Tips:

      Paneer i spinatsaus er godt med ris eller nanbrød til, så du får utnyttet den deilige sausen!

Tips:

Paneer er en indisk ferskost som kan minne litt om feta eller halloumi i konsistens, men den smaker som cottage cheese. Den er enkel å lage selv, om du ikke finner i butikk. Bare se her!

Kommentarer

  Legg til kommentar