
Paneer i spinatsaus
Her får du en kjøttfri middag som er kledd ut som en grønn kyllingcurry, både i smak og utseende. Paneer er en indisk ferskost som kan minne litt om feta eller halloumi i konsistens.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Skjær paneer i terninger og stek gylne i smør, ca. 5 minutter. Legg til side.
- 2
Finhakk løk, hvitløk og ingefær. Fres løk og spisskummen i smør til myk, i ca. 5 minutter.
- 3
Tilsett hvitløk, ingefær, garam masala og gurkemeie. Finhakk tomat og tilsett i pannen og la steke i ca. 5 minutter under omrøring.
- 4
Rør inn spinat, la den falle sammen, tilsett fløte og smak til med salt og pepper. La småkoke i ca. 2 minutter. Vend inn paneer og server med masse grovhakket koriander.
Tips
Paneer i spinatsaus er godt med ris eller nanbrød til, så du får utnyttet den deilige sausen!
Tips
Paneer er en indisk ferskost som kan minne litt om feta eller halloumi i konsistens, men den smaker som cottage cheese. Den er enkel å lage selv, om du ikke finner i butikk. Bare se her!
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



