
Paneer i spinatsaus
Enkel•30 min min
Her får du en kjøttfri middag som er kledd ut som en grønn kyllingcurry, både i smak og utseende. Paneer er en indisk ferskost som kan minne litt om feta eller halloumi i konsistens.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
400 gpaneer eventuelt halloumi eller tofu
-
2 ss
-
1 stkløk
-
2 stkhvitløksfedd
-
4 cmfrisk ingefær
-
1 ssspisskummen
-
2 ssgaram masala
-
½ tsgurkemeie
-
1 stktomat
-
600 gfrisk spinat
-
3 dl
-
½ tssalt
-
½ tspepper
-
1 stkfrisk koriander
Slik gjør du det
-
1
Skjær paneer i terninger og stek gylne i smør, ca. 5 minutter. Legg til side.
-
2
Finhakk løk, hvitløk og ingefær. Fres løk og spisskummen i smør til myk, i ca. 5 minutter.
-
3
Tilsett hvitløk, ingefær, garam masala og gurkemeie. Finhakk tomat og tilsett i pannen og la steke i ca. 5 minutter under omrøring.
-
4
Rør inn spinat, la den falle sammen, tilsett fløte og smak til med salt og pepper. La småkoke i ca. 2 minutter. Vend inn paneer og server med masse grovhakket koriander.
Tips
Paneer i spinatsaus er godt med ris eller nanbrød til, så du får utnyttet den deilige sausen!