Fritert paneer med salat
Enkel
30min
I det indiske kjøkken er fritert paneer, ferskost, en populær forrett, men sammen med rikelig av frisk og syrlig salat, synes vi det er perfekt som mettende, kjøttfri hovedrett.
4.4
(5)

Ingredienser
400 g
paneer eventuelt halloumi eller tofu
2 ss
hvetemel
½ ts
salt
½ ts
pepper
1 stk
egg
2 dl
brødrasp
0.5 l
olje til fritering
SALAT
1 stk
hjertesalat
10 stk
cherrytomat
1 stk
agurk
1 stk
mango
1 stk
rød chili
2 stk
vårløk
URTEYOGHURT
1 ss
frisk basilikum
1 ss
frisk mynte
¼ ts
salt
¼ ts
pepper
1 stk
lime
Slik gjør du
Tips
Lager du din egen paneer kan du rulle den til fine kuler før den er stivnet helt. Det gjør ingen forskjell i smaken, men ser lekkert ut.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Paneer er en indisk ferskost som kan minne litt om feta eller halloumi i konsistens, men den smaker som cottage cheese. Den kan fint lages selv, om du ikke finner i butikk. Her viser Osteriet deg hvordan du enkelt lager din egen paneer hjemme.




