
Paneer i spicy tomatsaus med couscous
Paneer er både mettende og god på smak, som gjør den perfekt i kjøttfrie middager. Den godt krydrede tomatsausen suges fint opp i couscousen.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
TIL SERVERING
Fremgangsmåte
- 1
Finsnitt chili, riv ingefær og finhakk løk. Fres gyllent i smør i ca. 5 minutter.
- 2
Strø over garam masala og hell over hakket tomat og vann. Kok i 10 minutter og smak til med salt og pepper.
Tips
Om du ønsker tomatsausen glatt kan du kjøre den med stavmikser.
- 3
Del paneer-osten i store biter og stek i en panne med smør, til gyllen. Vend osten i tomatsausen.
- 4
Lag couscous etter anvisning på pakken. Rør inn smør og sitronsaft.
- 5
Hakk pistasjnøtter og koriander. Del granateplet for å ta ut kjernene. Skjær sitronen i båter og ha rømme i en skål ved siden av.
- 6
Server paneer i tomatsaus med couscous og sitronbåter. Dryss over pistasjnøtter, granateplekjerner, koriander og ha på en klatt rømme.
Tips
Paneer er en indisk ferskost som kan minne litt om feta eller halloumi i konsistens, men den smaker som cottage cheese. Den er enkel å lage selv, om du ikke finner i butikk. Les mer om hvordan du enkelt lager paneer på osteriet.no.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



