Skip to main content

Honningglaserte rotgrønnsaker

Enkel
20min

Rotgrønnsaker er noen av de beste råvarene vi har i Norge. Enkelt å tilberede, god på smak og kombinerer du forskjellige rotgrønnsaker får du også en fest for øyet. Denne oppskriften kan brukes som enkel vegetarmiddag eller som tilbehør.

3.8
(18)
Next ImageHonningglaserte rotgrønnsaker

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stk
store potet
2 stk
gulrot
0.5 stk
liten kålrot
1 stk
stor pastinakk
1 ss
honning
0.25 ts
salt
2 ss
sesamfrø

Fremgangsmåte

  1. Skrell alle grønnsakene og skjær dem i staver.

  2. Smelt smøret i en gryte, og stek grønnsakene. La dem steke på litt under middels varme, under lokk, til grønnsakene er møre. Ha i honning og salt. Dryss over sesamfrø.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

#1: Bruk rotgrønnsaker etter smak og tilgjengelighet.

#2: Bakte rotgrønnsaker blir en ekstra smakfull rotmos. Tilsett 2 dl matfløte og bruk en stavmikser til å lage mos.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter