
Honningglaserte rotgrønnsaker
Rotgrønnsaker er noen av de beste råvarene vi har i Norge. Enkelt å tilberede, god på smak og kombinerer du forskjellige rotgrønnsaker får du også en fest for øyet. Denne oppskriften kan brukes som enkel vegetarmiddag eller som tilbehør.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Skrell alle grønnsakene og skjær dem i staver.
- 2
Smelt smøret i en gryte, og stek grønnsakene. La dem steke på litt under middels varme, under lokk, til grønnsakene er møre. Ha i honning og salt. Dryss over sesamfrø.
Tips
#1: Bruk rotgrønnsaker etter smak og tilgjengelighet.
#2: Bakte rotgrønnsaker blir en ekstra smakfull rotmos. Tilsett 2 dl matfløte og bruk en stavmikser til å lage mos.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



