Gratinert ratatouille med pasta
Enkel•25 min10 min
Oppskrift på franskinspirert, gratinert grønnsaksform med pasta, som passer godt også som tilbehør.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
300 gukokt pasta
-
2 stkløk
-
2 stksquash
-
6 stktomater
-
4 stkhvitløksfedd
-
2 stkTINE® Meierismør til steking
-
50 gkapers
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
3 dlJarlsberg® Revet
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 250 °C. Finn frem en ildfast form.
-
2
Kok pasta etter anvisningen på pakken.
-
3
Skrell og skjær løk i strimler. Kutt squash i biter og tomat i terninger. Skrell og finhakk hvitløk.
-
4
Stek løk, hvitløk, squash og tomat i en stekepanne med smør i 3–4 minutter. Tilsett kapers, salt og pepper. Bland pastaen og grønnsaksblandingen i en ildfast form.
-
5
Strø over ost og gratiner midt i ovnen i ca. 10 minutter.