Gratinert ratatouille og pasta

Gratinert ratatouille med pasta

5
  • Enkel
  • 25 min
  • 10 min
Oppskrift på franskinspirert, gratinert grønnsaksform med pasta, som passer godt også som tilbehør.

Ingredienser

300 g ukokt pasta
2 stk løk
2 stk squash
6 stk tomater
4 stk hvitløksfedd
2 stk TINE Meierismør til steking
50 g kapers
½ ts salt
¼ ts pepper
3 dl Jarlsberg® Revet

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 250 °C. Finn frem en ildfast form.
    2. Kok pasta etter anvisningen på pakken.
    3. Skrell og skjær løk i strimler. Kutt squash i biter og tomat i terninger. Skrell og finhakk hvitløk.
    4. Stek løk, hvitløk, squash og tomat i en stekepanne med smør i 3–4 minutter. Tilsett kapers, salt og pepper. Bland pastaen og grønnsaksblandingen i en ildfast form.
    5. Strø over ost og gratiner midt i ovnen i ca. 10 minutter.
Tips

For å få en sunnere variant, kan du bruke fullkornspasta og en lettere ost.

Kommentarer

  • Sander

    3 år siden
    Kan man bruke gul squash??

     (0)


Det er mye kjærlighet i god mat