Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Gratinert ratatouille med pasta

Enkel
25min

Oppskrift på franskinspirert, gratinert grønnsaksform med pasta, som passer godt også som tilbehør.

3.4
(35)
Next ImageGratinert ratatouille med pasta

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

300 g
ukokt pasta
2 stk
løk
2 stk
squash
6 stk
tomat
4 stk
hvitløksfedd
2 stk
TINE® Meierismør til steking
50 g
kapers
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper
3 dl
Revet JARLSBERG®

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 250 °C. Finn frem en ildfast form.

  2. Kok pasta etter anvisningen på pakken.

  3. Skrell og skjær løk i strimler. Kutt squash i biter og tomat i terninger. Skrell og finhakk hvitløk.

  4. Stek løk, hvitløk, squash og tomat i en stekepanne med smør i 3–4 minutter. Tilsett kapers, salt og pepper. Bland pastaen og grønnsaksblandingen i en ildfast form.

  5. Strø over ost og gratiner midt i ovnen i ca. 10 minutter.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

For å få en sunnere variant, kan du bruke fullkornspasta og en lettere ost.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter