
Grønnsakswok med nudler og cashewnøtter
Enkel•15 min min
Man trenger ikke kjøtt eller fisk hver dag. Her er en eksotisk vegetarrett med cashewnøtter, nudler og en fyldig saus som metter godt.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
250 geggnudler , ukokt
-
1 ss
-
2 stkhvitløksfedd , finhakket
-
2 tsingefær , finrevet
-
2 sssolsikkeolje
-
500 gwokblanding , fryst
-
¼ dlkinakål , finstrimlet
-
2 dlcashewnøtter
-
4 sssoyasaus
-
1 dl
-
2 dlkremet kokosmelk
-
2 tsrød currypaste
-
1 stklime , i båter
Slik gjør du det
-
1
Kok nudler etter anvisning på pakken. Hell av vannet, og rør inn smør.
-
2
Fres hvitløk og ingefær i olje i en wokpanne på høy varme. Tilsett wokgrønnsaker, kinakål og nøtter, og fres i 2 minutter.
Tips
Ønsker du å utvide med strimlet kjøtt av kylling, svin eller storfe, kan du steke dem med hvitløk og ingefær i 2-3 minutter før grønnsakene tilsettes.
-
3
Ha i soyasaus, rømme, kokosmelk og currypaste. Rør godt, og la koke 3-5 minutter. Server med nudler og lime.