Grønnsakswok med nudler og cashewnøtter

Grønnsakswok med nudler og cashewnøtter

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Man trenger ikke kjøtt eller fisk hver dag. Her er en eksotisk vegetarrett med cashewnøtter, nudler og en fyldig saus som metter godt.

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g eggnudler , ukokt
1 ss TINE Meierismør
2 stk hvitløksfedd , finhakket
2 ts ingefær , finrevet
2 ss solsikkeolje
500 g wokblanding , fryst
¼ dl kinakål , finstrimlet
2 dl cashewnøtter
4 ss soyasaus
1 dl TINE Lettrømme 18 %
2 dl kremet kokosmelk
2 ts rød currypaste
1 stk lime , i båter

Slik gjør du det

    1. Kok nudler etter anvisning på pakken. Hell av vannet, og rør inn smør.
    2. Fres hvitløk og ingefær i olje i en wokpanne på høy varme. Tilsett wokgrønnsaker, kinakål og nøtter, og fres i 2 minutter.
      Tips!

      Ønsker du å utvide med strimlet kjøtt av kylling, svin eller storfe, kan du steke dem med hvitløk og ingefær i 2-3 minutter før grønnsakene tilsettes.

    3. Ha i soyasaus, rømme, kokosmelk og currypaste. Rør godt, og la koke 3-5 minutter. Server med nudler og lime.
Tips!

Om du ikke har en wokpanne, kan du bruke en stor stekepanne med høye kanter.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat