Grønnsakswok med nudler og cashewnøtter

Grønnsakswok med nudler og cashewnøtter

0
13
Enkel15 min
Man trenger ikke kjøtt eller fisk hver dag. Her er en eksotisk vegetarrett med cashewnøtter, nudler og en fyldig saus som metter godt.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 250 g
    eggnudler , ukokt
  • 1 ss
  • 2 stk
    hvitløksfedd , finhakket
  • 2 ts
    ingefær , finrevet
  • 2 ss
    solsikkeolje
  • 500 g
    wokblanding , fryst
  • ¼ dl
    kinakål , finstrimlet
  • 2 dl
    cashewnøtter
  • 4 ss
    soyasaus
  • 1 dl
  • 2 dl
    kremet kokosmelk
  • 2 ts
    rød currypaste
  • 1 stk
    lime , i båter

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok nudler etter anvisning på pakken. Hell av vannet, og rør inn smør.

  2. 2

    Fres hvitløk og ingefær i olje i en wokpanne på høy varme. Tilsett wokgrønnsaker, kinakål og nøtter, og fres i 2 minutter.

    Tips

    Ønsker du å utvide med strimlet kjøtt av kylling, svin eller storfe, kan du steke dem med hvitløk og ingefær i 2-3 minutter før grønnsakene tilsettes.

  3. 3

    Ha i soyasaus, rømme, kokosmelk og currypaste. Rør godt, og la koke 3-5 minutter. Server med nudler og lime.

Tips

Om du ikke har en wokpanne, kan du bruke en stor stekepanne med høye kanter.

Del denne oppskriften: