placeholder image
0

Grønnsakswok med nudler og cashewnøtter

(8)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Man trenger ikke kjøtt eller fisk hver dag. Her er en eksotisk vegetarrett med cashewnøtter, nudler og en fyldig saus som metter godt.

Antall porsjoner

Ingredienser

250 geggnudler, ukokt
1 ssTINE Meierismør
2 stkhvitløksfedd, finhakket
2 tsingefær, finrevet
2 sssolsikkeolje
500 gwokblanding, fryst
¼ dlkinakål, finstrimlet
2 dlcashewnøtter
4 sssoyasaus
1 dlTINE Lettrømme 18 %
2 dlkremet kokosmelk
2 tsrød currypaste
1 stklime, i båter

Slik gjør du det

    1. Kok nudler etter anvisning på pakken. Hell av vannet, og rør inn smør.
    2. Fres hvitløk og ingefær i olje i en wokpanne på høy varme. Tilsett wokgrønnsaker, kinakål og nøtter, og fres i 2 minutter.

      Tips:

      Ønsker du å utvide med strimlet kjøtt av kylling, svin eller storfe, kan du steke dem med hvitløk og ingefær i 2-3 minutter før grønnsakene tilsettes.

    3. Ha i soyasaus, rømme, kokosmelk og currypaste. Rør godt, og la koke 3-5 minutter. Server med nudler og lime.

Tips:

Om du ikke har en wokpanne, kan du bruke en stor stekepanne med høye kanter.

Kommentarer