Håndkle og blad
Grønnsakswok med nudler og cashewnøtter
(1010)

Grønnsakswok med nudler og cashewnøtter

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Man trenger ikke kjøtt eller fisk hver dag. Her er en eksotisk vegetarrett med cashewnøtter, nudler og en fyldig saus som metter godt.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

250 geggnudler, ukokt
1 ssTINE Meierismør
2 stkhvitløksfedd, finhakket
2 tsingefær, finrevet
2 sssolsikkeolje
500 gwokblanding, fryst
¼ dlkinakål, finstrimlet
2 dlcashewnøtter
4 sssoyasaus
1 dlTINE Lettrømme 18 %
2 dlkremet kokosmelk
2 tsrød currypaste
1 stklime, i båter
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Kok nudler etter anvisning på pakken. Hell av vannet, og rør inn smør.
    2. Fres hvitløk og ingefær i olje i en wokpanne på høy varme. Tilsett wokgrønnsaker, kinakål og nøtter, og fres i 2 minutter.
      Blått hjerte
      Tips!

      Ønsker du å utvide med strimlet kjøtt av kylling, svin eller storfe, kan du steke dem med hvitløk og ingefær i 2-3 minutter før grønnsakene tilsettes.

    3. Ha i soyasaus, rømme, kokosmelk og currypaste. Rør godt, og la koke 3-5 minutter. Server med nudler og lime.
Blått hjerte
Tips!

Om du ikke har en wokpanne, kan du bruke en stor stekepanne med høye kanter.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat