Couscous med grønnsaker og skinke
Lag denne geniale retten neste gang du får lyst på noe lettvint, men samtidig godt. Spennende krydder, skinke, grønnsaker og couscous blir kokt sammen i samme kjele. Genialt eller hva?
Enkel•20 min•4 personer
Ingredienser
- 1 ss TINE® Meierismør, til steking
- 300 g bogskinke, , i terninger
- 2 stykk paprika, , i terninger
- 0.5 stykk brokkoli, , i buketter
- 0.5 stykk blomkål, , i buketter
- 2 stykk vårløk, , i ringer
- 4 dl couscous, , ukokt
- 4 dl vann
- 2 ss hønsebuljong
- 1 dl erter, , frosne
- 1.5 ts tikka masala-kryddermiks
- 1 ss TINE® Meierismør
Slik gjør du
1
Smelt smør i en varm stekepanne. Stek skinke, paprika, brokkoli, blomkål og vårløk i 2 minutter, og ha over couscous, vann og buljong.
2
3
Sett kjelen til side fra platen, og la trekke under lokk i 10 minutter.
TipsBruk en stor kjele, da blir det enklere og få couscousen luftig.
4
Ha tikka masala-kryddermiks og en smørklatt i couscousen, og rør rundt med en gaffel til den er luftig. Server.
TipsRester fra svinestek egner seg perfekt i denne retten.