
Couscous med grønnsaker og skinke
Lag denne geniale retten neste gang du får lyst på noe lettvint, men samtidig godt. Spennende krydder, skinke, grønnsaker og couscous blir kokt sammen i samme kjele. Genialt eller hva?

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Smelt smør i en varm stekepanne. Stek skinke, paprika, brokkoli, blomkål og vårløk i 2 minutter, og ha over couscous, vann og buljong.
- 2
Kok opp, og ha i erter.
- 3
Sett kjelen til side fra platen, og la trekke under lokk i 10 minutter.
Tips
Bruk en stor kjele, da blir det enklere og få couscousen luftig.
- 4
Ha tikka masala-kryddermiks og en smørklatt i couscousen, og rør rundt med en gaffel til den er luftig. Server.
Tips
Rester fra svinestek egner seg perfekt i denne retten.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter

