Skip to main content

Couscous med grønnsaker og skinke

Enkel
20min

Lag denne geniale retten neste gang du får lyst på noe lettvint, men samtidig godt. Spennende krydder, skinke, grønnsaker og couscous blir kokt sammen i samme kjele. Genialt eller hva?

3.8
(31)
Next ImageCouscous med grønnsaker og skinke

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 ss
TINE® Meierismør til steking
300 g
bogskinke, i terninger
2 stk
paprika, i terninger
0.5 stk
brokkoli, i buketter
0.5 stk
blomkål, i buketter
2 stk
vårløk, i ringer
4 dl
couscous, ukokt
4 dl
vann
2 ss
hønsebuljong
1 dl
erter, frosne
1.5 ts
tikka masala-kryddermiks

Fremgangsmåte

  1. Smelt smør i en varm stekepanne. Stek skinke, paprika, brokkoli, blomkål og vårløk i 2 minutter, og ha over couscous, vann og buljong.

  2. Kok opp, og ha i erter.

  3. Sett kjelen til side fra platen, og la trekke under lokk i 10 minutter.

    Tips

    Bruk en stor kjele, da blir det enklere og få couscousen luftig.

  4. Ha tikka masala-kryddermiks og en smørklatt i couscousen, og rør rundt med en gaffel til den er luftig. Server.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Rester fra svinestek egner seg perfekt i denne retten.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter