Couscous med grønnsaker og skinke
Enkel•20 min min
Lag denne geniale retten neste gang du får lyst på noe lettvint, men samtidig godt. Spennende krydder, skinke, grønnsaker og couscous blir kokt sammen i samme kjele. Genialt eller hva?
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 ssTINE® Meierismør til steking
-
300 gbogskinke , i terninger
-
2 stkpaprika , i terninger
-
½ stkbrokkoli , i buketter
-
½ stkblomkål , i buketter
-
2 stkvårløk , i ringer
-
4 dlcouscous , ukokt
-
4 dlvann
-
2 sshønsebuljong
-
1 dlerter , frosne
-
1 ½ tstikka masala-kryddermiks
-
1 ss
Slik gjør du det
-
1
Smelt smør i en varm stekepanne. Stek skinke, paprika, brokkoli, blomkål og vårløk i 2 minutter, og ha over couscous, vann og buljong.
-
2
Kok opp, og ha i erter.
-
3
Sett kjelen til side fra platen, og la trekke under lokk i 10 minutter.
Tips
Bruk en stor kjele, da blir det enklere og få couscousen luftig.
-
4
Ha tikka masala-kryddermiks og en smørklatt i couscousen, og rør rundt med en gaffel til den er luftig. Server.