Couscous med grønnsaker og skinke

Couscous med grønnsaker og skinke

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Lag denne geniale retten neste gang du får lyst på noe lettvint, men samtidig godt. Spennende krydder, skinke, grønnsaker og couscous blir kokt sammen i samme kjele. Genialt eller hva?

Ingredienser

Antall porsjoner

1 ss TINE Meierismør til steking
300 g bogskinke , i terninger
2 stk paprika , i terninger
½ stk brokkoli , i buketter
½ stk blomkål , i buketter
2 stk vårløk , i ringer
4 dl couscous , ukokt
4 dl vann
2 ss hønsebuljong
1 dl erter , frosne
1 ½ ts tikka masala-kryddermiks
1 ss TINE Meierismør

Slik gjør du det

    1. Smelt smør i en varm stekepanne. Stek skinke, paprika, brokkoli, blomkål og vårløk i 2 minutter, og ha over couscous, vann og buljong.
    2. Kok opp, og ha i erter.
    3. Sett kjelen til side fra platen, og la trekke under lokk i 10 minutter.
      Tips!

      Bruk en stor kjele, da blir det enklere og få couscousen luftig.

    4. Ha tikka masala-kryddermiks og en smørklatt i couscousen, og rør rundt med en gaffel til den er luftig. Server.
Tips!

Rester fra svinestek egner seg perfekt i denne retten.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat