Couscous med grønnsaker og skinke

(11)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Lag denne geniale retten neste gang du får lyst på noe lettvint, men samtidig godt. Spennende krydder, skinke, grønnsaker og couscous blir kokt sammen i samme kjele. Genialt eller hva?

Antall porsjoner

Ingredienser

1 ssTINE Meierismør til steking
300 gbogskinke, i terninger
2 stkpaprika, i terninger
½ stkbrokkoli, i buketter
½ stkblomkål, i buketter
2 stkvårløk, i ringer
4 dlcouscous, ukokt
4 dlvann
2 sshønsebuljong
1 dlerter, frosne
1 ½ tstikka masala-kryddermiks
1 ssTINE Meierismør
 Les kommentarer (0) Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Smelt smør i en varm stekepanne. Stek skinke, paprika, brokkoli, blomkål og vårløk i 2 minutter, og ha over couscous, vann og buljong.
    2. Kok opp, og ha i erter.
    3. Sett kjelen til side fra platen, og la trekke under lokk i 10 minutter.

      Tips:

      Bruk en stor kjele, da blir det enklere og få couscousen luftig.

    4. Ha tikka masala-kryddermiks og en smørklatt i couscousen, og rør rundt med en gaffel til den er luftig. Server.

Tips:

Rester fra svinestek egner seg perfekt i denne retten.

Kommentarer

  Legg til kommentar