Torsk i Jarlsberg®

(25)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Kombinasjonen ost og fisk smaker godt. Her er oppskrift på en enkel fiskeform med torsk, purre og Jarslberg®. Du kan like gjerne bruke frossen fisk som fersk fisk.

Antall porsjoner

Ingredienser

200 gJarlsberg® Original
400 gtorskefilet (fersk eller fryst)
1 stkpurre
1 dlTINE Matfløte

Slik gjør du det

    1. Forvarm stekeovnen til 180 °C.
    2. Skjær osten i skiver. Skjær fisken i stykker og purren i tynne ringer.
    3. Legg purren i bunnen av et smurt, ildfast fat med fiskestykkene over. Dryss på salt og pepper og hell på fløten. Dekk fisken med osteskiver.
    4. Stek retten midt i ovnen til fisken er gjennomkokt, ca. 30 minutter. Server fisken med nykokte poteter og en god salat.

Tips:

Du kan også prøve med andre typer fisk, for eksempel steinbit eller sei.

Kommentarer

  Legg til kommentar