Håndkle og blad
Torsk i Jarlsbergost
(2525)

Torsk i Jarlsberg®

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Kombinasjonen ost og fisk smaker godt. Her er oppskrift på en enkel fiskeform med torsk, purre og Jarlsberg®. Du kan like gjerne bruke frossen fisk som fersk fisk.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

200 gJarlsberg® Original
400 gtorskefilet (fersk eller fryst)
1 stkpurre
1 dlTINE Matfløte
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Forvarm stekeovnen til 180 °C.
    2. Skjær osten i skiver. Skjær fisken i stykker og purren i tynne ringer.
    3. Legg purren i bunnen av et smurt, ildfast fat med fiskestykkene over. Dryss på salt og pepper og hell på fløten. Dekk fisken med osteskiver.
    4. Stek retten midt i ovnen til fisken er gjennomkokt, ca. 30 minutter. Server fisken med nykokte poteter og en god salat.
Blått hjerte
Tips!

Du kan også prøve med andre typer fisk, for eksempel steinbit eller sei.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat