Torsk i Jarlsberg®
Kombinasjonen ost og fisk smaker godt. Her er oppskrift på en enkel fiskeform med torsk, purre og Jarlsberg®. Du kan like gjerne bruke frossen fisk som fersk fisk.
Enkel•45 min•4 personer
Ingredienser
- 200 g Jarlsberg® Original
- 400 g torskefilet, (fersk eller fryst)
- 1 stykk purre
- 1 dl TINE® Matfløte
Slik gjør du
1
Forvarm stekeovnen til 180 °C.
2
Skjær osten i skiver. Skjær fisken i stykker og purren i tynne ringer.
3
Legg purren i bunnen av et smurt, ildfast fat med fiskestykkene over. Dryss på salt og pepper og hell på fløten. Dekk fisken med osteskiver.
4
Stek retten midt i ovnen til fisken er gjennomkokt, ca. 30 minutter. Server fisken med nykokte poteter og en god salat.
TipsDu kan også prøve med andre typer fisk, for eksempel steinbit eller sei.