Torsk i Jarlsbergost

Torsk i Jarlsberg®

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 45 min
Kombinasjonen ost og fisk smaker godt. Her er oppskrift på en enkel fiskeform med torsk, purre og Jarlsberg®. Du kan like gjerne bruke frossen fisk som fersk fisk.

Antall porsjoner

Ingredienser

200 g Jarlsberg® Original
400 g torskefilet (fersk eller fryst)
1 stk purre
1 dl TINE Matfløte

Slik gjør du det

    1. Forvarm stekeovnen til 180 °C.
    2. Skjær osten i skiver. Skjær fisken i stykker og purren i tynne ringer.
    3. Legg purren i bunnen av et smurt, ildfast fat med fiskestykkene over. Dryss på salt og pepper og hell på fløten. Dekk fisken med osteskiver.
    4. Stek retten midt i ovnen til fisken er gjennomkokt, ca. 30 minutter. Server fisken med nykokte poteter og en god salat.
Tips!

Du kan også prøve med andre typer fisk, for eksempel steinbit eller sei.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Kamilla

    7 år siden
    Kjapp og god middag - og meget aktuell i disse lavkarbodager!

    Kommenter  (12)

    • Pål

      6 år siden
      Jeg har litt problemer med så mye ost til fisk, men retten er og glimrende uten og fylle på med mye paprika.

      Kommenter  (4)


Det er mye kjærlighet i god mat