Torsk og bacon er en god kombinasjon og med potetmos med vårløk, som irske "champ-poteter" vi serverer her er, kan du virkelig glede deg til middagen i dag! Vi har i denne retten valgt å steke baconet i ovnen i stedet for i panne. Dermed unngår du baconlukt i hele rommet, samtidig som du kan bruke steketiden til andre ting. Enkelt og greit!
Ingredienser
Antall porsjoner
4
Ingredienser
600 g
torskefilet
200 g
bacon
1 ss
solsikkeolje, raspolje eller annen nøytral olje til steking
Torsk og bacon er en god kombinasjon og med potetmos med vårløk, som irske "champ-poteter" vi serverer her er, kan du virkelig glede deg til middagen i dag! Vi har i denne retten valgt å steke baconet i ovnen i stedet for i panne. Dermed unngår du baconlukt i hele rommet, samtidig som du kan bruke steketiden til andre ting. Enkelt og greit!
3.8
(451)
Ingredienser
600 g
torskefilet
200 g
bacon
1 ss
solsikkeolje, raspolje eller annen nøytral olje til steking