Tomatbakt torsk
Enkel
30min
En fiskerett med smak av middelhavet. Torsk, tomat og sitron er en god kombinasjon og med lettsaltet torsk blir dette en spennende rett.
4.4
(37)

Ingredienser
800 g
torskefilet
1 stk
rødløk
4 stk
hvitløksfedd
2 ss
1 ts
korianderfrø
1 ss
tørket oregano/mynte
2 boks
hermetiske tomater
1 stk
sitron
600 g
potet
Slik gjør du
Tips
Ha i 0,5 ss sukker per boks med hermetiske tomater for en friskere smak.
Tips
Det er også godt med en frisk salat til. Retten kan også serveres med ris.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Denne måten å bake fisk på fungerer med alle typer fiskefilet, så varier gjerne med laks, sei eller skrei for eksempel. Bruker du noe som ikke er saltet på forhånd, må du tilsette litt ekstra salt eller finhakket ansjos i sausen.



