Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Tomatbakt torsk

Enkel
30min

En fiskerett med smak av middelhavet. Torsk, tomat og sitron er en god kombinasjon og med lettsaltet torsk blir dette en spennende rett.

4.4
(37)
Tomatbakt torsk

Ingredienser

800 g
torskefilet
1 stk
rødløk
4 stk
hvitløksfedd
1 ts
korianderfrø
1 ss
tørket oregano/mynte
2 boks
hermetiske tomater
1 stk
sitron
600 g
potet

Slik gjør du

  1. Tips

    Ha i 0,5 ss sukker per boks med hermetiske tomater for en friskere smak.

  2. Tips

    Det er også godt med en frisk salat til. Retten kan også serveres med ris.

Tips

Denne måten å bake fisk på fungerer med alle typer fiskefilet, så varier gjerne med laks, sei eller skrei for eksempel. Bruker du noe som ikke er saltet på forhånd, må du tilsette litt ekstra salt eller finhakket ansjos i sausen.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter