Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Pannestekt torskefilet med kapers- og persillesmør

Enkel
30min

Torsk er favorittfisken hos mange. Her serveres den med kapers- og persillesmør. En frisk fennikel- og reddiksalat hører med, sammen med kokte poteter.

4.1
(15)
Pannestekt torskefilet med kapers- og persillesmør

Ingredienser

8 stk
potet
2 stk
fennikel
1 pakke
reddik

Dressing:

2 ss
presset sitron
5 ss
olivenolje
1 ts
salt
½ ts
malt sort pepper

Torsk:

4 stk
torskefilet, uten skinn og bein
1 ts
salt
½ ts
hvit pepper
4 ss
hvetemel
3 ss
TINE® Meierismør til steking

Kapers- og persillesmør:

100 g
kapers, silt av
1 dl
bladpersille, finhakket
2 stk
sitron, presset

Slik gjør du

Dressing:

Torsk:

Kapers- og persillesmør:

Tips

Dersom du skal lage mat til mange kan du brune torsken raskt og ettersteke den i ovn ved 200°C, i 8-10 minutter, til den flaker seg.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter