Pannestekt torskefilet med kapers- og persillesmør
Enkel
30min
Torsk er favorittfisken hos mange. Her serveres den med kapers- og persillesmør. En frisk fennikel- og reddiksalat hører med, sammen med kokte poteter.
4.1
(15)

Ingredienser
8 stk 
 potet 
2 stk 
 fennikel 
1 pakke 
 reddik 
Dressing:
2 ss 
presset  sitron 
5 ss 
 olivenolje 
1 ts 
 salt 
½ ts 
malt  sort pepper 
Torsk:
4 stk 
 torskefilet, uten skinn og bein
1 ts 
 salt 
½ ts 
 hvit pepper 
4 ss 
 hvetemel 
3 ss 
TINE® Meierismør til steking
Kapers- og persillesmør:
100 g 
100 g 
 kapers, silt av
1 dl 
 bladpersille, finhakket
2 stk 
 sitron, presset
Slik gjør du
Dressing:
Torsk:
Kapers- og persillesmør:
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Dersom du skal lage mat til mange kan du brune torsken raskt og ettersteke den i ovn ved 200°C, i 8-10 minutter, til den flaker seg.



