Gresk fiskegryte
Enkel
30min
Dette er oppskrift på en smakfull, tomatbasert fiskegryte med inspirasjon fra Hellas. Serveres gjerne med godt brød ved siden av.
3.8
(21)

Ingredienser
800 g 
 breiflabbfilet eller annen hvit, fast fisk
0.5 dl 
 hvetemel 
½ ts 
 gurkemeie 
¼ ts 
 pepper 
2 ss 
 olivenolje 
2 stk 
 løk i tynne skiver
½ stk 
 fennikel i tynne skiver
3 stk 
finhakket  hvitløksfedd 
400 g 
 hermetiske tomater (1 boks = 400 gram)
75 g 
 sorte oliven uten kjerne
3 dl 
 fiskekraft (evt. vann tilsatt buljong)
Slik gjør du
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Retten kan varieres med forskjellig type hvit fisk, f.eks. torsk eller sei.



