
Fisk i porsjonspakke
Bak små hemmelige fiskepakker i ovnen sammen med cherrytomater, sitronskiver og litt krydder. Populært hos barna.

Ingredienser
Antall porsjoner
Fisk i porsjonspakke
Fremgangsmåte
- 1
Sett ovnen på 225 °C.
- 2
Del fisk i 4 biter. Skjær cherrytomat i to. Legg fiskebitene på matpapir smurt med smør. Fordel tomatene rundt fisken, og krydre med salt og pepper. Ha rømme og en sitronskive i hver pakke.
- 3
Brett sammen til fine pakker. Legg pakkene på en stekeplate. Stek midt i ovnen i ca. 15 minutter.
- 4
Åpne pakken og server med stekte poteter og grønnsaker. Pynt med litt dill.
Tips
Bak gjerne andre grønnsaker sammen med fisken, som for eksempel brokkoli, blomkål eller løk.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



