Håndkle og blad
Fisk i porsjonspakke
(66)

Fisk i porsjonspakke

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

  • Steketid

Bak små hemmelige fiskepakker i ovnen sammen med cherrytomater, sitronskiver og litt krydder. Populært hos barna.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

Fisk i porsjonspakke

600 gseifilet, torskefilet eller annen type fisk
12 stkcherrytomater
4 sssmeltet TINE Meierismør
1 tssalt
1 tspepper
4 ssTINE Lettrømme 18 %
4 stksitronskiver
1 dldill
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 225 °C.
    2. Del fisk i 4 biter. Skjær cherrytomat i to. Legg fiskebitene på matpapir smurt med smør. Fordel tomatene rundt fisken, og krydre med salt og pepper. Ha rømme og en sitronskive i hver pakke.
    3. Brett sammen til fine pakker. Legg pakkene på en stekeplate. Stek midt i ovnen i ca. 15 minutter.
    4. Åpne pakken og server med stekte poteter og grønnsaker. Pynt med litt dill.
Blått hjerte
Tips!

Bak gjerne andre grønnsaker sammen med fisken, som for eksempel brokkoli, blomkål eller løk.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat