Fisk i porsjonspakke
Enkel•25 min15 min
Bak små hemmelige fiskepakker i ovnen sammen med cherrytomater, sitronskiver og litt krydder. Populært hos barna.
Ingredienser
Antall porsjoner
Fisk i porsjonspakke
-
600 gseifilet , torskefilet eller annen type fisk
-
12 stkcherrytomater
-
4 sssmeltet TINE® Meierismør
-
1 tssalt
-
1 tspepper
-
4 ss
-
4 stksitronskiver
-
1 dldill
Slik gjør du det
-
1
Sett ovnen på 225 °C.
-
2
Del fisk i 4 biter. Skjær cherrytomat i to. Legg fiskebitene på matpapir smurt med smør. Fordel tomatene rundt fisken, og krydre med salt og pepper. Ha rømme og en sitronskive i hver pakke.
-
3
Brett sammen til fine pakker. Legg pakkene på en stekeplate. Stek midt i ovnen i ca. 15 minutter.
-
4
Åpne pakken og server med stekte poteter og grønnsaker. Pynt med litt dill.