Skip to main content

Fisk i porsjonspakke

Enkel
25min

Bak små hemmelige fiskepakker i ovnen sammen med cherrytomater, sitronskiver og litt krydder. Populært hos barna.

4.1
(8)
Next ImageFisk i porsjonspakke

Ingredienser

Antall porsjoner

Fisk i porsjonspakke

600 g
seifilet, torskefilet eller annen type fisk
12 stk
cherrytomat
4 ss
1 ts
salt
1 ts
pepper
4 stk
sitronskive
1 dl
dill

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 225 °C.

  2. Del fisk i 4 biter. Skjær cherrytomat i to. Legg fiskebitene på matpapir smurt med smør. Fordel tomatene rundt fisken, og krydre med salt og pepper. Ha rømme og en sitronskive i hver pakke.

  3. Brett sammen til fine pakker. Legg pakkene på en stekeplate. Stek midt i ovnen i ca. 15 minutter.

  4. Åpne pakken og server med stekte poteter og grønnsaker. Pynt med litt dill.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Bak gjerne andre grønnsaker sammen med fisken, som for eksempel brokkoli, blomkål eller løk.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter