Fisk i porsjonspakke

Fisk i porsjonspakke

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 25 min
  • 15 min
Bak små hemmelige fiskepakker i ovnen sammen med cherrytomater, sitronskiver og litt krydder. Populært hos barna.

Ingredienser

Antall porsjoner

Fisk i porsjonspakke

600 g seifilet , torskefilet eller annen type fisk
12 stk cherrytomater
4 ss smeltet TINE Meierismør
1 ts salt
1 ts pepper
4 ss TINE Lettrømme 18 %
4 stk sitronskiver
1 dl dill

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 225 °C.
    2. Del fisk i 4 biter. Skjær cherrytomat i to. Legg fiskebitene på matpapir smurt med smør. Fordel tomatene rundt fisken, og krydre med salt og pepper. Ha rømme og en sitronskive i hver pakke.
    3. Brett sammen til fine pakker. Legg pakkene på en stekeplate. Stek midt i ovnen i ca. 15 minutter.
    4. Åpne pakken og server med stekte poteter og grønnsaker. Pynt med litt dill.
Tips!

Bak gjerne andre grønnsaker sammen med fisken, som for eksempel brokkoli, blomkål eller løk.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat