Klassisk Bacalao
Enkel
1t 20min
Når man lager Bacalao bør man alltid lage en stor porsjon. Den blir nemlig bedre 2.gang man varmer den opp.
3.6
(198)

Ingredienser
1 dl 
 olivenolje 
2 stk 
 løk, i tynne skiver
0.5 dl 
 tomatpuré 
1 stk 
 rød paprika, i tynne skiver
10 stk 
 potet, i tynne skiver
800 g 
ferdig utvannet  klippfisk, i biter på 3-4 cm
1 stk 
rød  chili, (uten frø) finhakket
800 g 
 hermetiske tomater, hakkede
¼ ts 
 kajennepepper 
½ ts 
 salt 
½ ts 
kvernet  sort pepper 
100 g 
 sorte oliven, uten stein
Slik gjør du
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Dersom du ønsker en kortere tilberedningstid, kan du koke poteter, dele i skiver og vende inn rett før servering.

