Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Klassisk Bacalao

Enkel
1t 20min

Når man lager Bacalao bør man alltid lage en stor porsjon. Den blir nemlig bedre 2.gang man varmer den opp.

3.6
(198)
Klassisk Bacalao

Ingredienser

1 dl
olivenolje
2 stk
løk, i tynne skiver
0.5 dl
tomatpuré
1 stk
rød paprika, i tynne skiver
10 stk
potet, i tynne skiver
800 g
ferdig utvannet klippfisk, i biter på 3-4 cm
1 stk
rød chili, (uten frø) finhakket
800 g
hermetiske tomater, hakkede
¼ ts
kajennepepper
½ ts
salt
½ ts
kvernet sort pepper
100 g
sorte oliven, uten stein

Slik gjør du

Tips

Dersom du ønsker en kortere tilberedningstid, kan du koke poteter, dele i skiver og vende inn rett før servering.

Flere fristende oppskrifter