placeholder image
0

Superrask fiskeburger

(25)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Dette er en rask og familievennlig hverdagsrett som smaker av helg. Burgeren serveres med coleslaw.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

coleslaw:

200 gkinakål eller hodekål
2 stkgulrøtter
1 stkeple
4 ssTINE Lettrømme 18 %
1 tssennep
¼ tssalt
¼ tspepper

fiskeburger:

4 stkfiskekarbonader
4 stkgrove hamburgerbrød

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 180 °C.
  • coleslaw:

    1. Finsnitt kål. Skrell og riv gulrot og eple. Bland inn rømme og sennep. Smak til med salt og pepper.
  • fiskeburger:

    1. Varm fiskekarbonader i ovnen i 8–10 min. Legg inn burgerbrød de siste 2 minuttene. Server fiskekarbonadene i burgerbrød med coleslaw.

Tips:

Lag gjerne coleslaw på forhånd. Tilsett da noen spiseskjeer med sitronsaft, slik at grønnsakene holder seg friske og fine.

Kommentarer