Superrask fiskeburger

Superrask fiskeburger

0
  • Enkel
  • 20 min
Dette er en rask og familievennlig hverdagsrett som smaker av helg. Burgeren serveres med coleslaw.

Ingredienser

coleslaw:

200 g kinakål eller hodekål
2 stk gulrøtter
1 stk eple
4 ss TINE Lettrømme 18 %
1 ts sennep
¼ ts salt
¼ ts pepper

fiskeburger:

4 stk fiskekarbonader
4 stk grove hamburgerbrød

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 180 °C.
  1. coleslaw:

    1. Finsnitt kål. Skrell og riv gulrot og eple. Bland inn rømme og sennep. Smak til med salt og pepper.
  2. fiskeburger:

    1. Varm fiskekarbonader i ovnen i 8–10 min. Legg inn burgerbrød de siste 2 minuttene. Server fiskekarbonadene i burgerbrød med coleslaw.
Tips

Lag gjerne coleslaw på forhånd. Tilsett da noen spiseskjeer med sitronsaft, slik at grønnsakene holder seg friske og fine.

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat