Superrask fiskeburger

Superrask fiskeburger

0
129
Enkel20 min
Dette er en rask og familievennlig hverdagsrett som smaker av helg. Burgeren serveres med coleslaw.

Ingredienser

Antall porsjoner

coleslaw:

  • 200 g
    kinakål eller hodekål
  • 2 stk
    gulrøtter
  • 1 stk
    eple
  • 4 ss
  • 1 ts
    sennep
  • ¼ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper

fiskeburger:

  • 4 stk
    fiskekarbonader
  • 4 stk
    grove hamburgerbrød

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 180 °C.

coleslaw:

  1. 2

    Finsnitt kål. Skrell og riv gulrot og eple. Bland inn rømme og sennep. Smak til med salt og pepper.

fiskeburger:

  1. 3

    Varm fiskekarbonader i ovnen i 8–10 min. Legg inn burgerbrød de siste 2 minuttene. Server fiskekarbonadene i burgerbrød med coleslaw.

Tips

Lag gjerne coleslaw på forhånd. Tilsett da noen spiseskjeer med sitronsaft, slik at grønnsakene holder seg friske og fine.

Del denne oppskriften: