Skip to main content

Superrask fiskeburger

Enkel
20min

Dette er en rask og familievennlig hverdagsrett som smaker av helg. Burgeren serveres med coleslaw.

3.9
(141)
Next ImageSuperrask fiskeburger

Ingredienser

Antall porsjoner

coleslaw:

200 g
kinakål eller hodekål
2 stk
gulrot
1 stk
eple
1 ts
sennep
0.25 ts
salt
0.25 ts
pepper

fiskeburger:

4 stk
fiskekarbonade
4 stk
grove hamburgerbrød

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 180 °C.

coleslaw:

  1. Finsnitt kål. Skrell og riv gulrot og eple. Bland inn rømme og sennep. Smak til med salt og pepper.

fiskeburger:

  1. Varm fiskekarbonader i ovnen i 8–10 min. Legg inn burgerbrød de siste 2 minuttene. Server fiskekarbonadene i burgerbrød med coleslaw.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Lag gjerne coleslaw på forhånd. Tilsett da noen spiseskjeer med sitronsaft, slik at grønnsakene holder seg friske og fine.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter