Superrask fiskeburger

Superrask fiskeburger

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Dette er en rask og familievennlig hverdagsrett som smaker av helg. Burgeren serveres med coleslaw.

Ingredienser

Antall porsjoner

coleslaw:

200 g kinakål eller hodekål
2 stk gulrøtter
1 stk eple
4 ss TINE Lettrømme 18 %
1 ts sennep
¼ ts salt
¼ ts pepper

fiskeburger:

4 stk fiskekarbonader
4 stk grove hamburgerbrød

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 180 °C.
  1. coleslaw:

    1. Finsnitt kål. Skrell og riv gulrot og eple. Bland inn rømme og sennep. Smak til med salt og pepper.
  2. fiskeburger:

    1. Varm fiskekarbonader i ovnen i 8–10 min. Legg inn burgerbrød de siste 2 minuttene. Server fiskekarbonadene i burgerbrød med coleslaw.
Tips!

Lag gjerne coleslaw på forhånd. Tilsett da noen spiseskjeer med sitronsaft, slik at grønnsakene holder seg friske og fine.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat