Superrask fiskeburger
Enkel•20 min min
Dette er en rask og familievennlig hverdagsrett som smaker av helg. Burgeren serveres med coleslaw.
Ingredienser
Antall porsjoner
coleslaw:
-
200 gkinakål eller hodekål
-
2 stkgulrøtter
-
1 stkeple
-
4 ss
-
1 tssennep
-
¼ tssalt
-
¼ tspepper
fiskeburger:
-
4 stkfiskekarbonader
-
4 stkgrove hamburgerbrød
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 180 °C.
coleslaw:
-
2
Finsnitt kål. Skrell og riv gulrot og eple. Bland inn rømme og sennep. Smak til med salt og pepper.
fiskeburger:
-
3
Varm fiskekarbonader i ovnen i 8–10 min. Legg inn burgerbrød de siste 2 minuttene. Server fiskekarbonadene i burgerbrød med coleslaw.