Skip to main content

Fiskebollesmørbrød med bacon

Enkel
20min

Stekte fiskeboller med sprøstekt bacon og salat er raskt og enkelt å lage. En sikker vinner for hele familien.

3.8
(6)
Next ImageFiskebollesmørbrød med bacon

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

200 g
bacon i skiver
3 ss
hvetemel
2.5 dl
kraft fra fiskebolleboks
0.25 ts
salt
0.25 ts
pepper
1 boks
fiskebolle
4 stk
salatblad
4 skiver
grovbrød

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 200 °C, varmluft.

  2. Legg bacon utover et stekebrett med bakepapir. Stek baconet sprøtt i stekeovnen.

  3. Smelt halvparten av smøret i en kjele ved svak varme. Tilsett mel og rør godt. Hell i fiskebollekraft, litt om gangen.

  4. Rør sausen glatt og jevn, tilsett melk og kok opp under omrøring.

  5. La sausen småkoke i ca. 5 min. Smak til med salt og pepper. Tilsett mer melk hvis sausen er for tykk.

  6. Ha resten av smøret i en stekepanne, og stek fiskebollene gylne. Legg opp salat, stekte fiskeboller og bacon på hver brødskive. Hell over litt saus og server.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Legg baconskivene over på en tallerken med kjøkkenpapir etter stekingen, slik at overflødig fett renner av og de holder seg sprø.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter