Ovnsbakt torsk

Ovnsbakt torsk

16
  • Enkel
  • 30 min
  • 15 min
Torsk med brokkoli, gulrot og tomat er perfekt hverdagsmat. Med hvit saus og ost blir nok dette en familiefavoritt.

Ingredienser

800 g torskefilet uten skinn og bein
2 stk vårløk
12 stk små buketter brokkoli
3 stk mellomstore gulrøtter
12 stk cherrytomater
¼ ts salt
¼ ts pepper
1 pose hvit saus , eller du kan lage sausen fra bunnen av selv. Se lenke i oppskriften!
100 g TINE Ekte Revet Ost Original

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 180 °C.
    2. Skjær torsk i serveringsstykker. Kutt vårløk og brokkoli i biter og gulrot i terninger.
    3. Kok vårløk, brokkoli og gulrot i 2 minutter. Hell av vannet, og legg grønnsakene og cherrytomatene i en smurt ildfast form.
    4. Legg torskestykkene over grønnsakene og dryss over litt salt og pepper.
    5. Lag saus etter anvisningen på pakken og hell den over fisken.
      Hvit saus
    6. Strø over ost. Stek retten i stekeovnen i ca. 15 minutter.
Tips

Ønsker du flere grønnsaker i retten, kan du bruke brekkbønner, rotgrønnsaker og blomkål.

Kommentarer

  • Silje

    2 timer siden
    Hei, bare lurte på om det er noe ekstra tilbehør man kan ha til denne retten?

     (0)


Det er mye kjærlighet i god mat