Ovnsbakt torsk

(146)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

  • Steketid

Torsk med brokkoli, gulrot og tomat er perfekt hverdagsmat. Med hvit saus og ost blir nok dette en familiefavoritt.

Antall porsjoner

Ingredienser

800 gtorskefilet uten skinn og bein
2 stkvårløk
12 stksmå buketter brokkoli
3 stkmellomstore gulrøtter
12 stkcherrytomater
¼ tssalt
¼ tspepper
1 posehvit saus, eller du kan lage sausen fra bunnen av selv. Se lenke i oppskriften!
100 gTINE Revet Ost Original
 Les kommentarer (7) Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 180 °C.
    2. Skjær torsk i serveringsstykker. Kutt vårløk og brokkoli i biter og gulrot i terninger.
    3. Kok vårløk, brokkoli og gulrot i 2 minutter. Hell av vannet, og legg grønnsakene og cherrytomatene i en smurt ildfast form.
    4. Legg torskestykkene over grønnsakene og dryss over litt salt og pepper.
    5. Lag saus etter anvisningen på pakken og hell den over fisken.

      Tips:

      Hvit saus
    6. Strø over ost. Stek retten i stekeovnen i ca. 15 minutter.

Tips:

Ønsker du flere grønnsaker i retten, kan du bruke brekkbønner, rotgrønnsaker og blomkål.

Kommentarer

  Legg til kommentar