Ovnsbakt torsk
Enkel•30 min15 min
Torsk med brokkoli, gulrot og tomat er perfekt hverdagsmat. Med hvit saus og ost blir nok dette en familiefavoritt.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
800 gtorskefilet uten skinn og bein
-
2 stkvårløk
-
12 stksmå buketter brokkoli
-
3 stkmellomstore gulrøtter
-
12 stkcherrytomater
-
¼ tssalt
-
¼ tspepper
-
1 posehvit saus , eller du kan lage sausen fra bunnen av selv. Se lenke i oppskriften!
-
100 g
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 180 °C.
-
2
Skjær torsk i serveringsstykker. Kutt vårløk og brokkoli i biter og gulrot i terninger.
-
3
Kok vårløk, brokkoli og gulrot i 2 minutter. Hell av vannet, og legg grønnsakene og cherrytomatene i en smurt ildfast form.
-
4
Legg torskestykkene over grønnsakene og dryss over litt salt og pepper.
-
5
Lag saus etter anvisningen på pakken og hell den over fisken.
-
6
Strø over ost. Stek retten i stekeovnen i ca. 15 minutter.