tablecloth-basil
Ovnsbakt torsk
(151)

Ovnsbakt torsk

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

  • Steketid

Torsk med brokkoli, gulrot og tomat er perfekt hverdagsmat. Med hvit saus og ost blir nok dette en familiefavoritt.

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

800 gtorskefilet uten skinn og bein
2 stkvårløk
12 stksmå buketter brokkoli
3 stkmellomstore gulrøtter
12 stkcherrytomater
¼ tssalt
¼ tspepper
1 posehvit saus, eller du kan lage sausen fra bunnen av selv. Se lenke i oppskriften!
100 gTINE Revet Ost Original
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 180 °C.
    2. Skjær torsk i serveringsstykker. Kutt vårløk og brokkoli i biter og gulrot i terninger.
    3. Kok vårløk, brokkoli og gulrot i 2 minutter. Hell av vannet, og legg grønnsakene og cherrytomatene i en smurt ildfast form.
    4. Legg torskestykkene over grønnsakene og dryss over litt salt og pepper.
    5. Lag saus etter anvisningen på pakken og hell den over fisken.
      blue heart
      Tips!
      Hvit saus
    6. Strø over ost. Stek retten i stekeovnen i ca. 15 minutter.
blue heart
Tips!

Ønsker du flere grønnsaker i retten, kan du bruke brekkbønner, rotgrønnsaker og blomkål.

Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff