
Steinbit i appelsin- og chilisaus
Fisk er hurtigmat og denne retten er både enkel og smaksrik. Appelsin- og chilisaus er perfekt tilbehør til hvit fisk.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Appelsin- og chilisaus
Til servering
Fremgangsmåte
- 1
Kok ris etter anvisning på pakken.
- 2
Del chili på langs, fjern frø og kjerne om ønskelig og finsnitt. Ha i en gryte med appelsinjuice og kok opp. Kok til redusert med halvparten, ca. 5 minutter. Ta av platen og pisk inn kaldt smør.
Tips
Chili kan variere veldig i styrke, så det er lurt å smake på en liten bit slik at du kan vurdere hvor mye chili det er ønskelig å bruke.
- 3
Krydre fisken med karri, salt og pepper og stek på begge sider i smør til gjennomstekt, ca. 6 minutter.
- 4
Fordel spinat i tallerkener, legg fisken på og hell over saus. Server med ris.
Tips
Du kan variere krydderet på fisken om ønskelig. Vil du gjøre det enkelt holder det med salt og pepper. Du kan også prøve tacokrydder, paprikapulver, five-spice eller sitronpepper.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



