Steinbit i appelsin- og chilisaus
Enkel•20 min min
Fisk er hurtigmat og denne retten er både enkel og smaksrik. Appelsin- og chilisaus er perfekt tilbehør til hvit fisk.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
3 dlukokt ris
Appelsin- og chilisaus
-
1 stkfinsnittet rød chili
-
4 dlSunniva® Original Appelsinjuice , eller annen appelsinjuice uten fruktkjøtt
-
4 ss
Steinbit
-
600 gsteinbitfilet
-
1 tskarri
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
1 ss
Til servering
-
1 pakkefrisk spinat
Slik gjør du det
-
1
Kok ris etter anvisning på pakken.
-
2
Del chili på langs, fjern frø og kjerne om ønskelig og finsnitt. Ha i en gryte med appelsinjuice og kok opp. Kok til redusert med halvparten, ca. 5 minutter. Ta av platen og pisk inn kaldt smør.
Hvordan rense en chili
Tips
Chili kan variere veldig i styrke, så det er lurt å smake på en liten bit slik at du kan vurdere hvor mye chili det er ønskelig å bruke.
-
3
Krydre fisken med karri, salt og pepper og stek på begge sider i smør til gjennomstekt, ca. 6 minutter.
-
4
Fordel spinat i tallerkener, legg fisken på og hell over saus. Server med ris.