Steinbit i appelsin- og chilisaus

Steinbit i appelsin- og chilisaus

0
16
Enkel20 min
Fisk er hurtigmat og denne retten er både enkel og smaksrik. Appelsin- og chilisaus er perfekt tilbehør til hvit fisk.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 3 dl
    ukokt ris

Appelsin- og chilisaus

Steinbit

Til servering

  • 1 pakke
    frisk spinat

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok ris etter anvisning på pakken.

  2. 2

    Del chili på langs, fjern frø og kjerne om ønskelig og finsnitt. Ha i en gryte med appelsinjuice og kok opp. Kok til redusert med halvparten, ca. 5 minutter. Ta av platen og pisk inn kaldt smør.

    Hvordan rense en chili

    Hvordan rense en chili

    Tips

    Chili kan variere veldig i styrke, så det er lurt å smake på en liten bit slik at du kan vurdere hvor mye chili det er ønskelig å bruke.

  3. 3

    Krydre fisken med karri, salt og pepper og stek på begge sider i smør til gjennomstekt, ca. 6 minutter.

  4. 4

    Fordel spinat i tallerkener, legg fisken på og hell over saus. Server med ris.

Tips

Du kan variere krydderet på fisken om ønskelig. Vil du gjøre det enkelt holder det med salt og pepper. Du kan også prøve tacokrydder, paprikapulver, five-spice eller sitronpepper.

Del denne oppskriften: