Thailandsk fiskesuppe
Enkel
30min
En sterk suppe med mye smak og deilig sjømat. Perfekt på triste og grå dager.
3.9
(15)

Ingredienser
200 g
glassnudler
500 g
blåskjell
2 stk
finhakket hvitløksfedd
2 cm
finhakket frisk ingefær
1 ss
1 ss
grønn currypaste
3 dl
5 dl
fiskekraft
2 ss
fiskesaus
200 g
torskefilet, i biter
200 g
laksefilet, i biter
1 stk
lime
4 dl
sukkererter
2 stk
finsnittet vårløk
Slik gjør du
Tips
Du kan bruke den fisken og de skjellene du har tilgjengelig eller du liker best. Bruker du kokte reker, bør de tilsettes når det kun er 1 minutt igjen av koketiden slik at de ikke blir seige.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Du kan justere styrken på retten ved å redusere mengden currypaste. Blir suppen likevel for sterk kan du tilsette mer fløte for å gjøre den mildere. Smak deg fram.





