Tips
Vil du ha en mindre rustikk rett, kan du plukke ut skjellene, spe med ekstra fløte og kjøre kraften glatt med stavmikser. Plukk innmaten ut av skjellene og ha kjøttet i kraften. En perfekt forrett.
Antall porsjoner
4
Vil du ha en mindre rustikk rett, kan du plukke ut skjellene, spe med ekstra fløte og kjøre kraften glatt med stavmikser. Plukk innmaten ut av skjellene og ha kjøttet i kraften. En perfekt forrett.
Tips
Blåskjell er enkel mat hele året og smaker aller best på vinteren. Her serveres de smaksrike skjellene i en kremet saus med fennikel og et deilig og originalt hvitløkbrød.

Vil du ha en mindre rustikk rett, kan du plukke ut skjellene, spe med ekstra fløte og kjøre kraften glatt med stavmikser. Plukk innmaten ut av skjellene og ha kjøttet i kraften. En perfekt forrett.
Sjekk at blåskjellene er ferske når du kjøper dem. Plukker du blåskjell selv må du sjekke blåskjellvarselen på Matportalen.no for å unngå giftige skjell.